5 motive pro, 0 motive contra cu privire la utilizarea platformei Stailer

stailer

Daca viata iti ofera noi moduri de rezolvare a problemelor, mult mai avantajoase si care economisesc timp, ar trebui sa le accepti. Cand vorbim despre o programare la salon, iti este oferit Stailer. Depinde de tine daca il accepti sau nu in viata ta. Adaptabilitatea oamenilor este dovedita in fiecare zi prin diferite moduri, deci concluzia este ca nu este greu sa incerci lucruri noi. Stailer este pentru cei care s-au saturat sa sune la saloanele de beauty pentru o programare si sa fie mereu refuzati. Este si pentru cei care nu vor sa astepte doua saptamani pana sa ajunga pe scaunul stilistului si pentru cei care profita de fiecare minut liber pe care il au.

Aceasta platforma permite programarea la salon online, pentru orice salon inscris din orasele Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea si Bucuresti, cu planuri de extindere. Pentru a afla mai multe informatii cu privire la platforma poti sa vezi si acest articol.

5 motive pro pentru a utiliza Stailer

1.Este gratuit pentru oricine: indiferent de cate programari faci, nu vei plati nici un cost, in nici o situatie. Ca si dovada nu trebuie sa adaugi nici un card de credit, deoarece nici costuri ascunse nu sunt.

2.Poti anula oricand: daca intervine vreo problema sau te-ai razgandit cu privire la programare nu este nimic. Anulezi oricand, tot din platforma, fara scuze pentru stilisti si alte pareri de rau. Daca anunti in timp util acesta isi poate reprograma foarte repede agenda si astfel nimeni nu este incurcat.

3.Te poti programa oriunde: nu conteaza la ce salon doresti, daca este disponibil atunci cand iti doresti, vei putea obtine programarea. In functie de salon, stilist si alte criterii care te intereseaza mergi acolo unde iti doresti, nu unde mai este loc si isi face un stilist mila de tine si te primeste.

4.Toate serviciile disponibile: din sfera hair and beauty, orice serviciu il intalnesti la saloanele de profil sunt disponibile si pe platforma. Astfel te poti programa la manichiura, cosmetica, hairstylist si orice altceva iti doresti, cu Stailer.

5.Ai un reminder integrat: atunci cand optezi pentru varianta de creare cont beneficiezi de posibilitatea de a seta un reminder care vine ca un mesaj text pe telefon unde ai toate informatiile necesare. Astfel oricat de ocupat esti si cate treburi ai de rezolvat, iti vei aminti ca trebuie sa mergi la salon cu ajutorul reminder-ului.

Alaturi de acestea mai sunt multe motive precum harta care te duce direct la locatia salonului astfel incat sa nu pierzi timp pe strazi gresite, crearea contului care devine ca o agenda virtuala gratuita si multe altele. Totusi in toate aceste luni de cand s-a lansat platforma, nu s-au identificat motivele contra utilizarii. Concluzia este ca motivele pro sunt multe la numar, iar cele contra nu exista. Tu de ce mai astepti in acest caz? De ce nu faci deja o programare?

Acceseaza www.stailer.ro si descopera cat de simplu poti utiliza platforma. Pentru alte informatii trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *