7 sfaturi pentru o viata prelungita a bateriei telefonului tau

Battery Saver

Daca esti o persoana care isi foloseste destul de mult telefonul mobil, probabil ca il incarci in fiecare zi. Acest lucru este necesar datorita performantei telefoanelor. Chiar daca s-au inregistrat progrese mari in domeniul bateriilor tehnologia acestora nu poate tine pasul cu modul in care procesoarele si display-urile avanseaza.

Pentru a folosi cat mai mult telefonul si pentru a te bucura de cateva minute sau chiar ore in plus de functionare este indicat poti urma pasii urmatori:

1. Foloseste modul Power Saver. Majoritatea telefonelor au aceasta functie integrata. In esenta aceasta functie va limita puterea telefonul in asa fel incat tu sa obtii o perioada indelungata de functionare.

2. Renunta la efectele si la tranzitiile telefonului tau. Efectele vizuale sunt placute, dar acestea la randul lor ajung sa ia o mica parte din consumul de energie. Nu numai ca vei reduce consumul dar vei obtine si un spor de viteza in cazul telefoanelor mai putin performante.

3. Imaginile de fundal animate nu ar avea ce cauta pe telefonul tau. Acestea consuma foarte multa energie si iti ingreuneaza telefonul. Pentru a castiga cateva minute in plus de baterie poti recurge la imagini de culoare inchisa sau neagra.

4. Poti descarca o aplicati dedicata pentru salvarea de energie. Juice Defender sau Easy Battery Saver sunt doua din cele mai bune aplicatii care au ca scop prelungirea duratei de viata intre incarcari a telefonului tau.

5. Este important sa ai grija de bateria ta. Daca esti genul de persoana care isi lasa telefonul la incarcat peste noapte afla ca nu faci un lucru bun pentru telefon. Bateria se va obisnui cu ciclul lung de incarcare si in timp poate duce la micsorarea timpului de functionare al acestuia.

6. Este indicat sa iti descarci total telefonul in fiecare luna pentru a calibra bateria in mod eficient. Aceasta va folosi toata energia si va deveni mult mai eficienta

7. Incearca sa reduci luminozitatea din setari pentru a castiga cateva minute in plus de baterie.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *