Afla care sunt alimentele care iti distrug memoria

Alimentele sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi. De foarte multe ori nici macar nu ne dam seama ca exista foarte multe lucruri si alimente care ne fac foarte mult rau si care ne afecteaza fizic si psihic.

De fapt, acum din ce in ce mai multi oameni stiu ca cele mai multe dintre alimente sunt foarte nocive pentru organism. Din acest motiv este foarte important sa faceti astfel incat sa consumati alimente cat mai sanatoase.

Foarte multi oameni sunt constienti de faptul ca trebuie sa consume alimente cat mai sanatoase. De fapt, se pare ca alimentele care ne afecteaza cel mai mult sunt tocmai diferite alimente care ne afecteaza atat greutatea corporala cat si performanta functionalitatii creierului. In continuare vei afla care sunt alimentele care ne afecteaza psihic si pe care trebuie sa le evitati pe viitor:

In primul rand trebuie sa stiti ca alimentele Junk Food trebuie sa fie evitate complet. Acestea nu sunt deloc sanatoase, asa cum probabil ca stiti. S-a facut un studiu si s-a demonstrat faptul ca junk-food-ul este extrem de toxic si modifica complet substantele chimice din creier, conducand la sentimente precum depresia. De asemenea, se pare ca aceste alimente intrerupe si afecteaza productia de dopamina, produsul care este responsabil de fericire. De asemenea, se pare ca dopamina ajuta foarte mult la atentie, motivare, memorie, capacitatea de invatare si alte lucruri. Este foarte important sa eviti pe cat posibil consumul de grasimi.

De asemenea, alimentele prajite nu trebuie sa existe in viata dvs. Acestea contin foarte multe produse chimicale, aditivi, arome artificiale si alti conservati care afecteaza comportamentul si functiile cognitive. In plus, acestea distrug toate celulele si nervii din creier. Mai mult, se pare ca uleiul de floarea soarelui este unul dintre cele mai toxice alimente.

You May Also Like

About the Author: admin

1 Comments

  1. Alimentatia cred ca e cel mai important factor pentru starea noastra de sanatate. Eu mi-am distrus efectiv dantura prin stilul meu alimentar. A trebuit sa fac apoi tot felul de lucrari, noroc ca am dat de un stomatolog foarte bun. Am fost la Megasmile si mi-am refacut complet dantura, insa clar ca nu voi mai manca la fel de neglijent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *