Afla ce trebuie sa faci pentru a te mentine frumoasa si noaptea

Probabil nu stiai ca te poti infrumuseta pe timpul noptii, dar sigur stii ca somnul ajuta sanatatea noastra fizica si psihica. Cum sa te trezesesti dimineata cu o piele mai frumoasa si mai stralucitoare? Doar urmarind cativa mici pasi .

Cel mai important seara inainte sa te bagi in pat, este sa te demachiezi. Curata fata cu un gel special tipului tau de ten. Chiar daca nu obisnuiesti sa te machiezi este bine sa iti curati fata.

Gandeste-te numai cate impuritati adun pielea ta pe tim pe zi. Deci acest lucru este esential. In functie de varsta poti aplica si o crema de noapte.

Daca obisnuiesti sa ai foarte multe cosuri este indicat sa folosesti o crema indicata acestui tip de afectiune. Noaptea are loc regenerarea celulara la nivelul pielii, de aceea e important sa folosim anumite produse in aceasta perioada.

 In timpul somnului, pielea este foarte receptiva la nutrientii din creme sau tratamente, de aceea este important in cazul in care ai un ten cu probleme sa ai o crema de noapte.

Este indicat sa folosesti o crema de ochi. in special daca cearcane sau pungi deoarece  pielea este mai receptiva si substantele nutritive se absorb mai bine in faza de regenerare celulara.

Nu uita de dinti, noaptea este indicat sa folosesti bicarbonat de sodiu. Stii bine ca indeparteaza petele. Pentru ca dintii tai sa nu aiba de suferit este recomandat sa apelezi doar o data pe saptamana la aceasta metoda.

Nu uita de parul matasos ! Studiile au aratat ca femeile cu parul lung au mai mult de suferit in timpul somnului. Rasucindu-te in pat firele de par isi pierd stralucirea. Sunt recomandate fetele de perna din satin sau matase deoarece suprafata lucioasa ii permite parului sa alunece.

Tine cont de aceste sfaturi si cu siguranta dimineata te vei simti mai frumoasa.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *