Afla ce trebuie sa stii despre vise

Visam cu totii. VIsam tot felul de lucruri, incepand de la cele mi ciudate si pana la cele mai normale, cand credeam ca ceea ce se intampla in vis este absolut normal. De fapt, visul este o normalitate pentru toti oamenii si cu totii trecem prin asa ceva.

Pe masura ce trece timpul, din ce in ce mai multi oameni de stiinta demonstreaza diferite lucruri referitoare la vise. In momentul in care puneti capul pe perna creierul incepe sa se pregateasca de repaus. Sigur ca in acest caz trebuie sa stiti ca partea constienta a noastra incepe sa dispara. Celulele din creier lucreaza in permanenta si produc visele care au loc in faza REM. Totusi, se intampla uneori ca unii oameni sa viseze diferite lucruri frumoase, in timp ce altii nu au parte de acelasi tratament.

Iata cateva lucruri despre vise:

In primul rand trebuie sa stii ca visele care sunt violente au o anumita semnificatie si pot semnala diferite intamplari de avertizare. In momentul in care oamenii au cosmaruri si incep sa isi traiasca visele pot suferi de diferite lucruri. Uneori putem sa ne manifestam prin violenta, lovituri cu mainile sau cu picioarele. Ei bine, acest lucru ne poate afecta destul de mult.

Apoi, trebuie sa stiti ca persoanele care au insomnii, care nu se odihnesc suficient sau care pierd orele de somn se confrunta cu cosmarurile. Sigur ca nu este deloc bine sa stai pana in noapte atunci cand ai diferite avantaje. Oricum ar fi, se pare ca o parte din visele fericite nu sunt dintre plusuri. Un studiu care a fost realizat  cu o 264 de studenti a demonstrat ca acestia au cosmaruri foarte des. Persoanele care se culcau dupa ora 00:00 se confrunta cu cosmarurile.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *