Află de aici de ce viitorul industriei HoReCa stă în ambalaje biodegradabile

snick ambalaje

În prezent, pentru industria HoReCa și planetă este o situație win-win când e vorba de utilizarea ambalajelor biodegradabile. Suntem tot mai conștienți că locuim pe o planetă unde ca să stăm cât mai mult în viață trebuie să fim cât mai atenți la nevoile ei. Și nu e nevoie de mare lucru. Trebuie să respectăm câteva principii de bază, ca și cum am vorbi de casa noastră. Căci, de fapt, așa și este – casa noastră, a tuturor. Află de aici ce putem face pentru a proteja mediul, natura și planeta ca să ne fie și nouă bine în același timp.

În ziua de azi, în această lume tot mai atentă la nevoile mediului înconjurător, consumatorii sunt mai preocupați de sustenabilitate. Uite de ce, în afacerea ta din domeniul HoReCa este mai bine să adopți o politică eco friendly.

Află de aici care sunt beneficiile asupra mediului pe care le au alegerile tale smart

  • Deșeuri reduse cantitativ. Ambalajele eco friendly sunt deseori și biodegradabile sau compostabile. Așadar, tu vei reduce tonele de deșeuri cu care se supraîncarcă gropile de gunoi.
  • Resurse conservate. Materialele sustenabile precum trestia de zahăr, bambusul sau hârtia reciclată necesită mai puțină energie și apă pentru a fi produse. Asta comparativ cu alternativele tradiționale din plastic.
  • Mediu protejat. Utilizând pentru afacerea ta de catering, pentru restaurant, bar sau tarabă cu street food ambalaje reciclabile sau biodegradabile, vei face mult bine. În ce sens? Poluarea cu plastic va fi cu mult diminuată. Iar ecosistemul și fauna vor fi protejate, deci mai puțin amenințate cu dispariția.

Beneficii de imagine pentru cei care activează în industria HoReCa

  • Factor sporit de atractivitate pentru clienți. Consumatorii sunt tot mai atrași de afacerile care pun pe primul loc sustenabilitatea. Folosind și punând la dispoziție ambalaje biodegradabile demonstrezi că ești dedicat protejării mediului. O bilă albă pentru clienții sau potențialii tăi clienți.
  • Percepție publică pozitivă. Promovând mereu practici eco friendly prin marketing, vei atrage și o altă categorie de consumatori, pe care poate nu i-ai fi bifat înainte. E vorba de persoanele preocupate de protejarea mediului. Afla de aici mai multe despre asta.
  • Afacere de viitor. Pentru că ne îndreptăm cu toții spre practici și produse care susțin mediul și nu-l afectează, fiind de pe acum interesați de asta, ne asigurăm viitorul afacerii noastre. Reglementările privitor la folosirea plasticului devin tot mai stricte. A trece pe ambalaje biodegradabile acum te va ajuta să fii de partea care trebuie. Și vei evita de asemenea viitoare costuri.

Alte avantaje care te vor face să te gândești mai bine la alternativa eco

  • Calitate mai bună a alimentelor de servit și de livrat. Unele materiale și ambalaje prietenoase cu mediul reușesc să mențină pentru mai mult timp mâncarea proaspătă. La Snick Ambalaje găsești tot ce ai nevoie pentru a o apuca pe drumul cel bun.
  • Estetică îmbunătățită. Opțiunile de ambalare eco prezintă un aspect modern și minimalist, care poate chiar spori percepția asupra brandului tău.
  • Moral mai bun al angajaților. Unii angajați apreciază că lucrează într-o companie care are valori puternice legate de protejarea mediului.

Prin adoptarea unor etici prietenoase cu mediul și utilizând ambalaje biodegradabile, afacerea ta din domeniul HoReCa poate avea numai de câștigat. O imagine de brand pozitivă, costuri mai scăzute și clienți mai diversificați sunt doar câteva dintre avantajele pe care le poți obține. Așadar, vorbim de o situație win-win atât pentru tine, cât și pentru mediu.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *