Află pretul unui implant de par și convinge-te că poți face acest pas, fără să ți se pară prea scump

pretul unui implant de par

Ne punem singuri bariere. Suntem singurii răspunzători de ceea ce ni se întâmplă. Așadar, când credem că ceva este prea scump, nu această perspectivă este cea corectă. Ar trebui, de fapt, să ne întrebăm cum am putea face ca acel ceva să devină accesibil nouă. Se aplică în orice aspect al vieții, chiar și dacă vorbim despre implantul de păr. Din acest articol vei afla detalii suplimentare legate de intrebarea „Care este pretul unui implant de par?”.

Cei care suferă de alopecie, “boala lipsei de păr” cum i s-ar putea spune în termeni populari, știu mai bine ce înseamnă frustrarea de a nu putea afișa lookul acesta. Lipsa părului pe alocuri, adică efectiv zone fără păr pe scalp reprezintă coșmarul oricărui bărbat sau femeie. Chiar dacă, din punct de vedere medical nu este ceva atât de grav, care să pună viața în pericol, în fond este vorba despre frustrarea, izolarea socială și stima lor de sine extrem de scăzută. Sunt însă și soluții!

Să vorbim despre implantul de păr

Știai că implantul de păr este singura soluție permanentă de redobândire a podoabei capilare? Adică singura cale prin care poate fi redobândit aspectul de odinioară, când părul pe scalp exista uniform. Desigur, implică o intervenție chirurgicală estetică, doar că acum există soluții minim invazive la îndemână. Există clinică în capitală unde acest tip de intervenție este realizată prin tehnică modernă, minim invazivă. Există specialist în țara noastră, astfel încât pacienții nu trebuie să mai ia în calcul și eventuale costuri legate de plecarea din țară pentru a rezolva această situație.

În plus, în cadrul aceleiași clinici de care amintim, există și soluții de plată flexibilă. Afla pretul unui implant de par și mai apoi află că poți plăti în rate, dacă ești din România și ai venituri înregistrate aici.

Să vorbim despre care este prețul unui implant de păr

Costul este unul variabil, este greu de spus suma specifică. Depinde de câte fire de păr vor fi extrase și implantate – în principiu sunt recoltate tot de la pacient, din zona occipitală, important este ca acestea să fie de calitate și să poată fi implantate ulterior. În cazuri mai grave, când calitatea acestora este precară, se recurge și la recoltarea lor de la un pacient compatibil. Evident, cu cât un caz este mai grav, cu atât costurile implicate pot fi altele.

Ce este important de subliniat în acest context este că în cadrul unei clinici bucureștene o evaluare inițială poate fi făcută gratuit. Viitorul pacient poate solicita online o programare; aceasta va fi menită să evalueze cazul său. Află și costurile, dar și ce anume acoperă acestea.

Pentru că în era modernă avem și soluții moderne, ar fi păcat să nu profităm de ele. Implantul de păr este doar una dintre ele. Poate readuce aspectul mai întinerit al pacientului, redă uniformitate și, în plus, îl ajută pe pacient să își recupereze podoaba capilară. În timp, cu răbdare și cu respectarea unui protocol, însă cu rezultat sigur.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *