Afla repede daca esti insarcinata

De foarte multe ori, exista multe femei care fac foarte multe teste de sarcina in fiecare luna in speranta ca vor avea 2 linii. Ei bine, de multe ori rezultatele nu sunt tocmai cele asteptate pentru ca este destul de greu in zilele de astazi mai ales avand in vedere ca tinerii sunt foarte stresati.

De multe ori oamenii, si ma refer la parinti se intreaba cum de femeile raman atat de greu insarcinate, avand in vedere rapiditatea cu care ramaneau ele insarcintate. Sigur ca alimentatia este foarte importanta dar si stresul iar daca in urma cu ceva vreme oamenii mancau mai sanatos si nu erau stresati, acum nu mai putem sa spunem acelasi lucru. Asadar, alimentatia si stresul sunt unele din principalele cauze care contribuie la aceste lucruri.

Iata care sunt semnele care iti vor spune daca esti insarcinata:

Oboseala

Dupa ce vei fi insarcinata te vei simti foarte obosita. Vei simti nevoia sa dormi mult mai mult pentru ca hormonii sarcinii vor pregati teritoriul pentru cresterea bebelusului, acolo in burtica. Din acest motiv te vei simti foarte obosita.

Urinari frecvente

Este posibil ca sa te urinezi mult mai des decat de obicei. De acum, se va mari volumul pentru lichide pentru a se putea mentine mai bine sarcina. Din acest motiv cu siguranta vei simti nevoia sa te urinezi mult mai des decat de obicei.

Ameteala

Este posibil sa simtiti ameteala pentru ca ametelile si lesinul sunt unele dintre cele mai timpurii semne ale sarcinii care vor aparea la femeile gravide care nu se hidrateaza si nu se odihnesc suficient de mult. Sigur ca nu este obligatoriu sa simtiti aceste lucruri la inceputul sarcinii dar nici pe tot parcursul ei. Pot aparea alte senzatii si simptome ale sarcinii.

Greturi

Stim cu toate ca greturile sunt foarte frecvente in timpul sarcinii. Daca vei simti greturi matinale inconfortabile ar trebui sa faic totusi un test de sarcina.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *