Alcoolul si sinceritatea

De fiecare data cand iesi cu prietenii si se sfarseste cu bautura, de obicei ajungi sa faci lucruri, si sa spui lucruri pe care in mod normal nu le zici, nu le faci. Multi ar spune ca alcoolul iti da curaj, sa faci, sa spui ce iti trece prin cap in momentul acela, sa uiti de repercursiuni, sa uiti de ce s-ar putea intampla, care ar fi consecintele actiunilor tale. Acum cat timp actiunile tale nu incalca legi sau nu raneste sentimente, de ce nu ai face ce-ti trece prin cap, de ce nu ai zice ce in mod normal nu ai spune ce ai de spus? Dar daca este asa? de ce nu ai zice si nu ai face aceste lucruri cand nu esti sub influenta alcoolului?

Multi o gasesc ca pe o scuze, altii nu isi pot explica actiunile, iar unii nici macar nu isi aduc aminte ce au facut, ceea ce e destul de grav pentru cei ce fac parte din ultima categorie. Alcoolul ar trebui consumat cu moderatie, asa iti spune orice om constient de efectele acestuia.

Insa ceea ce ma uimeste este de ce oamenii sunt sinceri in actiuni si ceea ce fac, in sensul ca ai cunostinte, prieteni pe care ii cunosti de foarte mult timp, insa in momentul in care sunt sub influenta alcoolului isi schimba comportamentul si ajung sa iti spuna lucruri de care nu stiai pana atunci. Daca iti cunosti amicul/amica bine si ajungi sa-l intrebi de ce? a doua zi, probabil ca iti va raspunde si nu iti va nega cele spuse sau facute.

Cand vine vorba de necunoscuti acestia fie ca sunt sinceri fie ca pur si simplu au gasit un ascultator sau un spectator mai bine spus, pentru ca un om reactioneaza in diferite feluri sub influenta bauturilor alcoolice.

Data viitoare cand consumi alcool alaturi de prieteni sau necunoscuti incearca sa observi daca acestia sunt sinceri in cele spuse sau pur si simplu e efectul alcoolului ce le da o imaginatie fara limite.

Pe utopiablog.eu veti gasi mai multe informatii referitoare la miturile legate de alcool. Astfel, veti realiza care sunt toate efectele si consecintele consumului de alcool. 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *