Alimentatia si slabirea

Foarte putini oameni sunt multumiti de felul in care arata, mai ales femeile. Alimentatia este direct responsabila de modul in care aratam. Daca ne dorim sa aratam cat mai bine trebuie s aavem grija la lucrurile pe care le mancam.

In plus, pe langa alimentatie si un stil de viata sanatos, mai exista si alte lucruri care pot favoriza luarea kilogramelor in plus. Iata care sunt acestea:

Chiar daca va vine destul de greu sa credeti, alergiile sunt raspunzatoare de luarea in greutate. Multe dintre persoanele care sufera de alergii au observat ca antihistaminicele fac sa le creasca apetitul. Cei care sunt alergici la polen sau mucegai au o problema in plus: uneori sunt fortati sa se trezeasca de zeci de ori pe noapte – lucru care ii oboseste si ii face sa consume alimente care le readuc confortul si energia necesare.

De asemenea, locul de munca poate fi responsabil de luarea in greutate. Daca aveti un job care presupune statul la birou, cel mai sigur sunteti o persoana sedentara. De regula, aceste persoane sunt obisnuite sa stea destul de mult jos si cu siguranta ca aceste lucruri influenteaza luarea in greutate. Te faci vinovata de trimiterea zilnica de e-mail-uri colegilor – in loc sa vorbesti cu ei fata in fata? In cazul acesta, esti predispusa la ingrasare cauzata de lipsa de miscare.

Este foarte important sa facem astfel incat sa depunem efort fizic si sa avem un stil de viata echilibrat. Daca ne dorim sa avem o silueta de invidiat trebuie sa avem o alimentatie corespunzatoare si un stil de viata sanatos, facand sport.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *