Armonia nu inseamna poze perfecte de pe internet

armonie personala

Unul din cele mai mari lucruri in care cred oamenii este si internetul. De multe ori acestia sunt tentati sa creada in imaginile perfecte de pe retelele sociale, de la corpuri bine tonifiate, la masini luxoase, la case cu etaje si implicit la o pereche frumoasa, un cuplu care pare sa fie cel mai vesel din lume. Sunt o multime de oameni care isi expun viata pe tapet si implicit sunt de acord ca oricine sa vada ceea ce fac.

Acest lucru este total gresit. Nu este nimeni in viata aceasta care sa aiba o viata perfecta, sa aiba parte numai de fericire, lapte si miere. Oricat de frumoase ar fi imaginile, ele nu promoveaza realitatea. Este bine atunci cand incepi sa te saturi de toate aceste aspecte si sa te gandesti ca viata nu inseamna numai promovare personala. Sunt sigur ca sunt momente in viata fiecaruia dintre noi cand ajungem sa credem ca suntem cei mai saraci, nefericiti sau singuri din lume.Nu este asa!

Noi suntem tentati sa credem in imagini frumoase, fara a sti intreg adevarul. Ne imaginam ca altii traiesc vieti interesante si fericite, in timp ce incercam sa ne platim facturile, datoriile si sa nu ajungem in pragul depresiei. Relatiile puternice cu prietenii si familia sunt printre cele mai bune elemente care ne ajuta sa ne definim armonia.

Toate aceste persoane care se promoveaza pe internet nu au de fapt viata perfecta. Desigur ca nu sunt ei cei care duc probleme sau lipsuri financiare, insa fiecare dintre ei are cate ceva care nu il incanta, nu il multumeste si considera ca expunerea in public ii atinge propriul ego.

Nu mai crede in aceste imagini si persoane lipsite de griji, lumi aparent fantastice. Este bine sa inveti sa te concentrezi pe alte lucruri mai importante, sa iti construiesti propriul plan pentru o armonie perfecta, pentru reusita personala si pentru valorificarea sinelui.

You May Also Like

About the Author: admin

1 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *