Blugii anului 2015

Impatimitii blugilor si ai modei pot rasufla usurati in anul 2015 pentru ca acestia sunt vedetele sezonului. Sigur ca blugii s-au purtat tot timpul si mereu au fost in trend, anul acesta punandu-se un accent mai mare pe aceasta zona.

In continuare, voi prezenta cateva dintre lucrurile care se poarta in anul 2015:

Nu este o noutate ca la crearea colectiilor pentru primavara-vara 2015, foarte multi designeri au cautat inspiratie in anii ’70. Si de ce nu, doar blugii evazati sunt un simbol aprins al acelor timpuri. Blugii evazati sunt si astazi la moda. Evazati de la genunchi sau de la sold, alegeti ceea ce vi se potriveste mai mult si care va vor face figura mai eleganta si mai supla. In imagini vedeti modele de la Anna Sui, Karen Walker, Kenzo.

O noua tendinta a sezonului destul de interesanta sunt hainele din tipuri de materiale combinate. Astfel de blugi pentru femei sunt un must have al sezonului. Va prezentam atentiei blugi incredibil de feminini si delicate de la Alberta Ferretti unde puteti observa o trecere lenta din denim in partea de sus in sifon in partea de jos a acestora plus flori care sunt atat de populare in acest sezon. Brandul Greg Lauren ne prezinta blugi total diferiti de cei ai Albertei Ferretti. Acestia sunt din nou blugi din tipuri de materiale combinate insa de aceasta data, denimul albastru este combinat cu kaki, si daca partea de sus a blugilor este executata in stil classic, atunci partea de jos este ceva intre stilul safari si military. De asemenea in imagini sunt prezentate modele foarte neobisnuite de blugi de la brandul Leonard, pantaloni asimetrici albi-albastrui din denim subtire si iarasi decorul-florile.

Asadar, este foarte important sa va conformati si sa purtati astfel de blugi in acest sezon. Astfel, veti reusi sa fiti in trend si sa iesiti in evidenta ca adevarate fashioniste.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *