Ce este important sa ai in geanta

Pentru femei gentile sunt un accesoriu foarte important . De aceea multe femei nu ies fara geanta din casa . Unele exagereaza si au un dezastru complet acolo . Exista cateva lucruri esentiale pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in geanta .

In primul rand telefonul nu ar trebui sa lipseasca de acolo . Nu este recomadat ca telefonul sa fie tinut in buzunarele de la geaca sau de la pantaloni. Este de preferat un buzunar mai mic in geanta in care sa incapa telefonul tau.

Un alt lucru esential care nu trebuie sa lipseasca din geanta ta este parfumul . Daca nu ai avut timp de acasa sa te parfumezi inainte de o inatlnire poti folosi putin parfum .

De asemenea cheile nu trebuie sa lipseasca din geanta. Fie ca este vorbe de cheile la apartament sau masina.

Un alt lucru care nu ar trebui sa lipseasca ar fo o agenda mica si un pix. Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie sa iei anumite notite . Si de ce sa nu fii pregatita ?

Un ruj ,un rimel , un fond de ten este preferabil sa fie acolo . Nici nu stii cand ti se strica machiajul .

Niste gume ar fi de preferat sa exsiste in poseta ta . Este bine sa ai mereu o respiratie proaspata mai ales daca vorbesti cu multe persoane zilnic.

De asemenea daca este perioada verii o pereche de ochelari de soare nu ar strica .

Foarte importante sunt servetele nazale sau umede. Nu se stie cand ai nevoie de ele. Si o pereche de casti este ideala in cazul in care apare plictiseala .O sticulta de apa este la indemana oricand infiferent unde te-ai afla.

Este important sa ai toate aceste lucruri in special daca ai o geanta maricica . Eu personal le am pe toate si imi prind bine oricand . Decat sa iti incarci geanta cu lucruri inutile pune in ea lucruri utile.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *