Ce faci atunci cand fosta lui prietena il mai cauta ?

Exista cazuri si cazuri in ziua de azi. Numai de tine depinde cum ai de gand sa gestionezi totul. Esti cu un baiat, totul e super mai putin cu o mica exceptie. In viata oricarui barbat exista o fosta la unii aceasta este de ceva timp, la altii au trecut foarte putin timp.

Observi ca ii suna telefonul tot mai des, si bineinteles apelurile sunt din partea ei. Ce faci in acest caz ? El ti-a spus ca nu mai au nicio legatura ci doar au ramas priteni, dar parca nu este asa usor sa crezi cu una cu doua. Razbi o data, de doua ori dar parca iti vine sa explodezi.

Bineinteles aceasta legatura a lor poate duce la unele inconveniente in relatia voastra. Si oare de ce ? Pai… in primul rand ea il cunoaste foarte bine deoarece a petrecut mult mai mult timp cu el decat tine. Si cand zic ca il cunoaste foarte bine inseamna ca ii stie toate obiceiurile de la a la z deci e posibil sa nu o mai intereseze ca si iubit. Posibil din aceasta cauza s-au si despartit. Deci daca ar fi vorba de asa ceva nu ar trebui sa iti faci prea multe griji.

Trebuie intai de toate tu sa fii constienta de atuu-urile tale, si de ce sta el cu tine. La urma urmei pe ea a avut-o si daca o vroia inca ramanea cu ea. Chiar daca fosta il mai iubeste si se arunca in bratele lui totul depinde practic de el. Daca el stie ce vrea de la viata si in mod special de la viitor chiar nu ai avea de ce sa iti faci griji.

Incearca sa porti o discutie cu el in sensul ca te simti deranjata ca il cauta atat de des, sau ca iese si ea cu voi in gasca de prieteni. Daca ii pasa te tine macar va incerca sa rareasca aceste lucruri. Poate e chiar o pritenie intre ei si nu ar trebui sa iti faci griji. Si tu la un moment dat ai ajuns sa fii prietena cu unul din fostii tai iubiti.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *