Ce inseamna o aventura ca la carte

Observam cum in ultima vreme despartirile sunt din ce in ce mai frecvente iar acest lucru este cauza de catre faptul ca oamenii cad mult prea repede tentatiilor si nu reusesc sa le faca fata. De fapt, foarte multi dintre oameni sunt facuti pentur a fi amanti si pur si simplu nu se pot stapani atunci cand revine ceva nou in peisaj.

Este vprba despre acei barbati care de fiecare data cand vad cate o femeie noua si frumoasa le inspira foarte multe lucruri mai ales ideea de nou este cea mai tentanta pentru barbati. Barbatilor le place foarte mult sa se confrunte in fiecare zi cu cate alte lucruri noi. Sigur ca nu numai barbatii sunt aceia carora le plac aventurile pentru ca deopotriva si femeile fac acelasi lucru,

De fapt, acest lucru este cauzat de faptul ca adrenalina, libertatea si comoditatea sunt sentimente extrem de placute. De fapt, acesta este lucrurl pentur care unele persoane aleg sa aiba aventuri.

Un lucru este foarte important: nu trebuie sa existe implicare emotionala. Persoanele care sunt facut pentru aventuri nu se vor implica niciodata din punct de vedere emotional. Din acest motiv este foarte important ca partenerii sa nu faca confuzii intre o poveste de dragoste si o aventura pentru o noapte.

Motivul e simplu: daca tocmai ai scapat de el pentru ca nu i-ai dat numarul de telefon, acum cu siguranta situatia nu va mai avea nici o cale de iesire. Si inca ceva: gandeste-te ca poate nu va fi asa de bine precum iti imaginezi, iar el va dori sa te caute in continuare. In situatia de fata, crede-ma, va sti unde sa te gaseasca. Incercati un hotel sau chiar undeva in aer liber poate fi provocator, dar tine minte: cheile apartamentului tau nu vor interactiona in nicio maniera cu omul pe care il cunosti abia de 30 de minute.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *