Ce nu stiai despre rusi

Russian

Rusia este o tara destul de puternica la nivel mondial si daca ar fi sa enumeram unele din lucrurile care ii fac „celebri” am incepe probabil cu fortele militare. Dar lansand aceasta parte pe plan secundar, ai fi uimit sa afli ca rusii sunt oameni normali cu o serie de caracteristici mai putin intalnite in natiunile din jurul lumii.

In momentul de fata 83% din polulatie il aproba pe Vladimir Putin drept presedinte, un numar ce a crescut de 54% de anul trecut.

Printre lucrurile destul de interesante gasim ca rusii consuma in fiecare an 15 litri de alcool pur. Spre deosebire de americani care consuma doar 9 litri in medie pe cap de locuitor. Se speculeaza ca bautul excesiv duce la ratele mari de mortalitate in cazul barbatilor rusi.

56% din populatia Rusiei este de parere ca apa pe care acestia o beau nu este una tocmai buna. Acestia au cea mai rea apa din cele 36 de  natiuni luate in considerare de OECD.

Aproximativ 60% din populatia Rusiei este de parere ca tara lor se afla pe drumul cel bun. Majoritatea rusilor sunt de parere ca Rusia se indreapta intr-o directie favorabila pentru dezvoltarea tarii.

Un lucru nu la fel de impresionant este ca acelasi procent, de 60% din populatia adulta a Rusiei este consumul de tabac. Fumatorii sunt la locul lor in Rusia. Un procent de 60.2% din populatie fumeaza si mai mai bine de 54% fumeaza tigari zilnic. Femeile nu sunt la fel de fumatoare dar, procentul acestora ajunge la cifra de 21.7%.

Mai bine de 63% din populatie Rusiei este de parere ca nu este de sanatoasa pe deplin. majoritatea rusilor cred ca nu sunt sanatosi fizic si ca sistemul lor de sanatate ar trebui imbunatatit.

Chiar si asa un procent de 65% din populatia Rusiei este satisfacuta da de libertatea de a alege ce vor sa faca in viata lor. Americanii au un procent de 79%.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *