Ce spune scrisul tău de mână despre tine?

scris

Este uimitor cât de multe dezvăluie scrisul de mână despre o persoană. La fel ca limbajul corpului, scrisul dvs. de mână vorbește despre personalitate și poate fi chiar folosit pentru a indica probleme grave de sănătate.Am adunat aici cele mai predominante caracteristici ale caligrafiei care vă definesc personalitatea.

Mărimea contează

Când analizați scrierile de mână, dimensiunea este critică. Dacă scrieți cu litere mari, sunteți un extrovertit. Sunteți în călătorie, încrezători și găsiți ușoară stabilirea de contacte cu oameni noi. Nu vă deranjează să fiți centrul atenției. Dacă scrieți cu litere mici, este posibil să aveți o personalitate introvertită. Sunteți concentrat, atent și timid. Întotdeauna acordați atenție detaliilor și analizați oamenii înainte de a deveni încrezători și confortabili în jurul lor.

Distanta dintre cuvinte si litere

Spațiul mare dintre cuvinte indică faptul că aveți probleme de încredere. Sunteți predispuși la singurătate și evitați contactul cu alte persoane. Distanțele medii arată că vă simțiți confortabil cu ceilalți. Dacă alegeți să scrieți cu spații înguste, este posibil să fiți instabili fie în emoții, fie în gândire. Simțiți nevoia sa fiți în jurul oamenilor si nu puteti sta singuri. Distanțele medii între litere indică o persoană sigură și independentă. Literele si cuvintele scrise foarte apropiat arata ca te simti inconfortabil intr-o anume situatie si probabil ai o stima de sine scazuta.

Inclinat

Dacă scrisul dvs. nu este înclinat, sunteți o persoană practică, logică și echilibrată. Aveți control asupra emoțiilor și situațiilor din mediul dvs. Dacă, totuși, scrieți înclinat spre dreapta, puteți fi o persoană mai puțin controlată și mai deschisă spre experiențe noi. Vă place să întâlniți oameni noi și să vă exprimați entuziasmul. Există și o a treia opțiune: dacă înclinați literele spre stânga, puteți fi mai precaut și timid. Nu vă place să fiți centrul atenției, dar lucrați foarte bine în echipă.

Punctul pe “i”

Punctul peste „i” pare un detaliu nesemnificativ, dar veți fi impresionat să vedeți cât de mult se spune despre dumneavoastră. Dacă puneți punctul înalt, probabil că aveți o mare imaginație. Sunteți un visător obișnuit să trăiască „cu capul în nori”. Dacă utilizați o linie, sunteți prea critic și observator. Vă îndreptați catre maxim și mereu simțiți că puteți face lucrurile mai bine. Un cerc sau un alt simbol în loc de un punct indică o persoană creativă și care acționează de multe ori copilăresc. Vă place să jucați și să profitați de fiecare ocazie în care puteți să vă lăsați amprenta personală pe ceea ce faceți.

Presiune

Presiunea pe care o puneți pe hârtie vorbește despre vitalitatea și siguranța interioară. Presiunea puternică vorbește despre putere, stima de sine ridicată și încredere. Sunteți foarte puternici și întotdeauna așteptati cu nerăbdare. Dar dacă presiunea este mica, sunteți mult mai probabil să fiți sensibili și empatici. Întotdeauna vă îndoiți de voi și vă este dificil să luați decizii.

You May Also Like

About the Author: admin

1 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *