Ce trebuie sa cumperi pentru prima zi de scoala

prima zi de scoala

Pentru ca deja suntem in toiul toamnei si se numara bobocii, si copii trebuie sa inceapa scoala. Se simte deja agitatia din magazine si de pe strada pentru ca bineinteles, incepe un nou an scolar, cu bune si cu rele care are rolul de a pregati copilul.

Atat tu, cat si micutul tau aveti emotii foarte mari pentru prima zi de scoala deoarece aceasta este o zi importanta care conteaza foarte mult pentru amandoi. Daca nu stii ce trebuie sa ii cumperi micutului, citeste urmatorul articol:

Uniforma

Intereseaza-te daca socala la care ti-ai inscris copilul are anumire reguli si impune o vestimentatie. Exista unele scoli care au o politica care consta in faptul ca o anumita tinuta trebuie sa aiba toti copii. In cauzl in care nu este asa, ar trebui sa ii cumperi o uniforma in functie de cerintele lor, pentur ca este posibil, sa se ceara o anumita culoare.

Jucaria preferata

Probabil ca  nu iti vine in minte acest lucru in momentul in care pregatesti ghiozdanul copilului. Ar trebuie sa adaugi acolo si jucaria preferata a copilului tau. Gandeste-te ca in prima zi de scoala micutul tau va avea foarte multe temeri si poate ca nu isi va dori sa ramana acolo, singur. Ce trebuie sa faci? Foarte simplu! Pune-i jucaria preferata in geanta pentru ca aceasta ii va conferi starea de confort de care duce lipsa in aceste momente copilul. Aceasta jucarie va alunga starea de anxietate pe care o simte copilul. Mai mult, nimeni nu il va certa pe copilul tau ca are in geanta jucaria pentru ca este foarte mic.

Flori

Aproape toti copii vor avea flori pentru doamna invatatoar. Sigur ca nu vrei sa faci nota discordanta si sa iti faci copilul sa se simta prost in fata colegilor tocmai de aceea trebuie sa ii cumperi flori copilului.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *