Ce trebuie sa faci pentru a avea un machiaj impecabil

Toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine, sa fie cat mai frumoase si sa iasa cat mai mult in evidenta. Pentru aceste lucruri, femeile apeleaza la tot felul de lucruri si la tot felul de trucuri pentru  a arata cat mai bine.

Exista anumite trucuri de care puteti tine cont daca va doriti sa aratati cat mai bine, impecabil si sa aveti un machiaj care sa va intinereasca cu cativa ani. Iata care sunt principalele lucruri de care trebuie sa tineti cont daca va doriti sa aratati cat mai bine:

Sebumul

In primul rand, este extrem de important sa va mentineti sebumul sub control. Indiferent de tipul tenului pe care il veti este extrem de important sa va tineti sebumul sub control. De exemplu, daca aveti tenul gras, cu exces de sebum atunci va fi foarte greu sa mentineti machiajul intreaga zi pe fata. Inainte sa dormiti, este obligatoriu sa va demachiati si sa aplicati o crema hidratanta. Apoi, dimineata, este foarte important sa incepeti ritualul si machiajul tot prin demachiere.

Fond de ten cu crema

Se intampla de foarte multe ori ca femeile sa aplice fondul de ten in masuri prea mari sau sa nu il intinda suficient de mult. De asemenea, multe femei isi doresc sa aibe tenul bronzat si de aceea folosesc nuante mult mai inchise decat nuanta naturala. Astfel, fondul de ten arata ca si cum ar fi o masca ceea ce nu este deloc estetic. Specialistii ne recomanda sa combinam fondul de ten cu o crema hidratanta sau cu aloe vera pentru ca astfel va avea un efect cremos. Aceasta tehnica este foarte buna pentru ca creaza efectul unui ten natural, frumos si stralucitor.

Sprancenele

Sprancenele sunt si ele foarte importante si de aceea trebuie sa ai grija sa le aranjezi si sa le ingrijesti.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *