Ce trebuie sa te intrebi la sfarstiul anului 2014

In momentul in care se termina anul, cu totii ne dorim ca cel care urmeaza sa vina sa fie cat mai bun, mult mai prosper, mai interesant si mai bun decat cel care tocmai a trecut. De fapt, cu totii ne dorim sa avem un an cat mai bun insa nu facem eforturile necesare pentru aceste lucruri.

Ne gandim la tot felul de traditii si la tot felul de lucruri pe care sa le facem in noaptea dintre ani insa nu facem lucrurile cu adevarat importante pentru acest lucru.

In momentul in care se termina un an trebuie sa ne gandim foarte bine ce ar trebui sa facem pentru a avea un an mult mai bun. Cateva intrebari pe care sa vi le puneti ar fi extrme de indicate si de folositoare. Iata ce ar trebuie sa te intrebi la sfarsit de an pentru ca urmatorul sa fie unul mult mai bun si mai prosper decat cel precedent:

Cat ma intereseaza parerea celor din jurul meu?

Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa fie interesati de parerea celor din jur. Avand in vedere ca traim intr-o societate destul de conservatoare, subiectiva si plina de prejudecati, trebuie sa avem foarte mare grija atunci cand ascultam parerea oamenilor din jur.

Atunci cand vine vorba despre persoane foarte importante pentru noi poate ca ar trebui sa tinem cont de parerea lor insa nu trebuie sa facem acelasi lucru si in cazul persoanelor care vorbesc anumite lucruri fara sa aiba vreo treaba cu subiectul implicat sau cu persoana in sine.

Nu trebuie sa te intereseze parerea celorlalti pentru ca oricum ar fi nu vei reusi sa ii multumesti pe toti. Asa ca nu iti irosi energia si puterea de viata pentru niste lucruri inutile. Fiecare persoana ete responsabila si trebuie sa isi gaseasca singura drumul asa ca nu putem sa fim coordonati de oamenii din jurul nostru.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *