Cei mai periculosi criminali in serie din ultimul deceniu

Serial Killers

Chiar si in cazul oamenilor care nu fac lucruri acceptate de societate, exista o serie de clasici care definesc anumite standarde. Criminali recunoscuti precum Bundy, Mason sau BTK. Acest oameni au tinut de foarte multe ori primele pagini in presa, au fost mai mereu la stiri si s-au facut numeroase documentare despre acestia. Chiar si asa, daca ar fi sa aruncam o privire la cei mai mari criminali in serie din ultimii ani, am putea spune ca este un fenomen in scadere. Nu trebuie sa uitam ca astfel de oameni pot fi oriunde si sa incercam sa ne asiguram cat mai mult posibil.

The Serial Shooter

Phoenix nu era un loc bun in care sa-ti duci viata in anii 2005 – 2006 intrucat erau doi criminali in serie activit in aceeasi perioada. Unul dintrei ei fiind supranumit si Serial Shooter de mass media realiza impuscari in stil Drive-by, impuscand oameni nevinovati.

Crimele au continuat pana in anul 2006 cand acesta a fost prins in luna august. Pana atunci acesta a reusit sa ucida 8 persoane. Cu toate acestea mai era un suspect care ar fi fost condamnat pentru actiuni asemanatoare in aceeasi zona. ce a fost cu adevarat surpinzator a fost faptul ca ambii criminali se cunosteau si Serial Shooter era defapt o echipa de criminali. Dale Hausner si Samuel Dieteman tineau un joc ciudat in care se intreceau sa vada care dintre ei ucide mai mult.

The Milwaukee North Side Strangler

Walter Eliis avea o cariera de 21 de ani de crime in momentul in care a fost prins in anul 2007. In acesti ani acesta a violat si a ucis sapte femei din Milwaukee. Este posibil sa fi avut mai multe victime deoarece ADN-ul sau a fost gasit pe 9 victime. Avand in vedere ca toate victimile sale erau prostituate este destul de greu de stabilit daca el a fost ucigasul. Cel putin una din femeile ucise nu este victima acestuia intrucat nu a fost ucisa in acelasi fel.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *