Cele mai frumoase peisaje din Bucovina te asteapta de Paste

Manastirea_putna

Bucovina este unul dintre tinuturile din nordul tarii care detine unele dintre cele mai frumoase peisaje, zone, civilizatii si implicit constructii arhitecturale. Odata ce ai pasit in Bucovina iti vei simti cum aerul placut si curat te invigoreaza si te ajuta sa te detasezi de tot ceea ce este in jurul tau.

Turismul in Bucovina este cat se poate de variat si o multime de pelerinaje, excursii si deplasari se realizeaza de la un an la altul, in asa maniera incat turistii si calatorii sa dezvaluie pas cu pas meleagurile, obiectivele turistice si istoria mult prea bogata pentru acest loc.

Opreste-te in Bucovina de Sfintele Paste

 1. Manastirea Putna a devenit una dintre cele mai vizitate atractii, deoarece imbina istoria bogata cu religia crestina a locuitorilor. La fel de bine, constructia sa edificata prezinta cele mai multe peisaje ale bataliilor timpurilor trecute, la fel cum este si inaltimea sa, destul de impunatoare pentru aceste locuri. Plasata intr-un taram natural, manastirea isi asteapta credinciosii in cel mai linistit si natural habitat.
  putna
 2. Salina Cacica din Suceava. Poti sa respiri aerul salin si sa te bucuri de ceea ce iti ofera muntele de sare de la Cacica, situat la o adancime de pana la 37 de metri.
  salina cacica
  Sursa: wikimedia.org/

  Intrarea in mina se realizeaza cu ajutorul treptelor de lemn, vechi de mai bine de 200 de ani. Este bine sa stii ca aici poti sa practici sport inconjurat de aerul salin, poti sa vizitezi sala de bal si implicit poti sa ajungi sa vezi micuta bisericuta din interiorul salinei.

 3. Hergheliile de la Radauti. Bucovina este zona unde se cresc si se iubesc animalele, iar orasul Radauti si imprejurimile sale favorizeaza aceasta pasiune a oamenilor, pentru ca au creat doua herghelii uimitoare, in care te poti scalda in relaxare si te poti bucura de afectiunea cailor.
  herghelieNu este moment mai frumos decat acela in care imbini iubirea pentru animale cu iubirea pentru natura, intr-un mediu parca rupt din povesti, dar cu o multime de frumuseti ale meleagului.
 4. Cetatea de scaun a Sucevei. Situata exact in centrul orasului, cetatea ce dateaza inca din timpul lui Stefan Cel Mare a fost restaurata de curand, iar o multime de iubitori de drumetii poposesc pentru a lua putina istorie si putin drag de Moldova, astfel incat sa ia parte si la Festivalul Medieval, care isi prezinta cele mai incredibile momente ale bataliilor cu turcii.

  cetatea de scaun
  Sursa: wikimedia.org

Dincolo de aceste locatii si monumente, turistii si doritorii pot opta pentru oferte Paste 2016 Bucovina la cele mai mici costuri, si, impreuna cu prietenii sau familia pot petrece cateva zile inconjurati de iubire, de linistea naturii, admirand fauna si vegetatia uimitoare a Bucovinei.

De asemenea, lista de monumente si locatii poate continua, deoarece Bucovina este un plai al istoriei, al minunilor si al celor mai naturale habitate.

 

Blogger: Ankez

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *