Cine va fi noul iepuras Playboy?

iepuras-playboy

Recent, am fost anuntati de schimbarile care vor avea loc in cadrul publicatiilor Playboy: revista va inceta, in curand, sa mai publice fotografii nud. Astfel, aceste schimbari vor implica o serie de evenimente in ceea ce priveste imaginea revistei, din moment ce Playboy incearca sa isi concentreze atentia din ce in ce mai mult asupra audietnei sale. Bineinteles, vor exista femei frumoase, insa fotografiile acestora nu vor mai implica nuditate. Aceasta masura este luata din cauza ca Internetul ofera nuditate gratuita, asa ca nimeni nu va mai scoate bani din buzunar pentru a vedea o femeie frumoasa pozata nud.

In timp ce lista femeilor celebre care au pozat in Playboy este destul de lunga, exista o multime de alte femei superbe, faimoase, care nu au dat niciun semn ca ar poza. Ei bine, aici este o lista cu femei celebre care sunt suficient de frumoase incat sa pozeze pentru ultima editie nud a Playboy. Este doar o lista fictiva, iar daca nu esti un om care lucreaza la Playboy, inseamna ca nu ai nicio sansa sa stii cine va fi ultima aparitie wow a revistei.

Celebritati care ar putea poza in Playboy

Adele- Playboy, sau orice alta revista de specialitate care surprinde femei imbracate mai sumar, si-au concentrat atentia asupra femeilor slabe. In unele cazuri, aceste femei nu sunt atragatoare deloc. Pe de alta parte, Adele este recunoscuta pentru cariera sa muzicala si pentru frumusetea pe care o are, dar care iese din tiparul societatii actuale. Mai degraba, cantareata este o femeie frumoasa cu trasaturi ale fetei superbe, un stil aparte si forme pline ale corpului. Daca ai fi de parere ca ideea unui nud cu o femeie mai plinuta nu e una buna, inseamna ca trebuie sa te maturizezi, deoarece frumusetea nu consta in infometare.

Rihanna- este una din cele mai frumoase aparitii feminine din lumea muzicala. Are o voce sexy, sa nu mai spunem de corpul pe care il are. Apartia sa in Playboy va fi una mai putin probabila, din moment ce cantareata nu se vede ca un sex-simbol. Chiar mai mult, Rihanna a mentionat ca relatia sa cu Dumnezeu si cu religia este foarte importanta, asa ca este exclus ca aceasta sa apara intr-o revista de acest gen.

Jennifer Aniston- Cu toate ca are 46 de ani, actrita a mai pozat nud in trecut, dar niciodata nu a aratat mai mult decat trebuie. Jennifer Aniston este un exemplu al faptului ca tineretea poate tine pana la batranete, astfel ca o aparitia a sa in Playboy ar putea insemna indeplinirea viselor barbatilor din lumea intreaga.

Miley Cyrus- nu ar fi nicio mirare sa o vedem la Cyrus in Playboy, din moment ce ne-a obisnuit cu aparitiile sale excentrice in care isi arata fiecare particica a corpului sau. Dar, daca stam bine si o privim, actrita si cantareata este o femeie extrem de frumoasa si plina de carisma.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *