Conspiratia din spatele lui Michelle Obama

Michelle Obama

Teoriile conspirationale oscileaza intre comice si foarte comice. La ce pot sa se gandeasca unii oameni fara pic de viata sociala si cu ajutorul unor mici surse exterioare vagi este incredibil. In aceasta postare, m-am gandit sa va prezint una dintre ele.

Michelle Obama este barbat

Dupa cum probabil stiti, cei care prezinta teoriile conspirationale conservative au petrecut foarte mult timp din ultimul deceniu sustinand ca este imposibil ca o persoana de culoare sa provina de oriunde altundeva decat din Africa. In cele din urma, probabil ca au realizat ca intreaga chestie ii facea sa para usor rasisti, asa ca au trecut la alta teorie: e imposibil ca Michelle Obama sa fie femeie.

Una dintre cele dovezile cele mai importante pentru aceasta teorie dubioasa, potrivit expertilor care au invatat anatomia din ghidul „Cum sa desenezi un personaj de anime”, Prima Doamna a Americii are trasaturile fizice ale unui barbat. Nu au putut sa dovedeasca asta exact pentru ca Michelle Obama nu trimite masuratorile cap – coada oricarui ciudat de pe internet, dar asta nu inseamna ca nu poti sa folosesti clipuri de o calitate inferioara si MS Paint pentru a-ti sustine punctul de vedere.

Alt fir al acestei teorii nebunesti sustine ca nu au fost gasite nicio fotografie cu Michelle gravida, sugerand clar fie o mare conspiratie implicand o adoptie sau ca era gravida intr-o perioada in care oamenii nebuni nu incercau sa-i examineze organele genitale prin lentile de distanta lung.

Teoria aceasta ajunge sa fie una dintre cele mai comice pe care le-am citit vreodata, pentru ca mai ajunge sa sustina ca Joan Rivers a fost asasinata pentru ca a dezvaluit homosexualitatea lui Obama in public, deoarece a declarat „Stiti doar ca Michelle e travestit”. La urma urmei, ce e mai posibil? Ca o comedianta de 81 de ani cunoscuta pentru glumele sale ofensatoare sa moara ca urmare a unor complicatii in timpul unei operatii sau ca a fost ucisa de catre FBI, CIA sau cine stie  pentru ca a dezvaluit publicului „adevarul”?

You May Also Like

About the Author: admin

1 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *