Credinte financiare neadevarate

economii

Eu sunt singurul care are obstacole financiare

Fie ca vei crede sau nu, dar nu esti singurul care are probleme financiare. Viata este plina de probleme si implicit cele de natura financiara, incat multi dintre noi ne confruntam cu ceea ce se intampla in viata economica, atat la nivel national, local cat si individual, ceea ce nu pare sa fie in neregula cu nimic. Este bine sa stai pozitiv, sa te gandesti ca in mod clar fiecare problema are o rezolvare si sa te faci capabil de a suporta orice ese financiar.

Nu imi voi plati la timp datoriile

Este o conceptie care trebuie sa fie eliminata din minte pentru ca ea va controla mare parte din actiunile corpului uman si implicit te va face sa te gandesti ca ajungi sa platesti mult mai mult decat ai imprumutat. Cu unele economii si adoptand unele solutii financiare te poti ajuta sa scapi de datorii si sa iti continui viata. Cu totii stim ca este usor sa faci imprumuturi, problema este la returnarea acestuia. Cu un plan de rambursare orice agent economic te va ajuta sa faci fata cu brio perioadei de criza financiara din viata ta.

Este prea devreme sa ma gandesc la pensie

De fapt, nu este niciodata prea tarziu pentru nimic, mai ales pentru a incepe un proces de economisire pentru timpurile carre vin. Cu cat incepi planul de economisire mai devreme cu atat mai bine. Si chiar daca ai 30 de ani si ai un loc de munca stabil este bine sa ai in vedere un fond privat de pensii pentru a te bucura de el in anii de pensionare.

Nu voi deveni niciodata bogat

Cu siguranta acest gand nu te va ajuta sa te imbogatesti si implicit sa iti rezolvi problemele economice, incat trebuie sa te inarmezi cu gandire pozitiva, cu un plan de rezolvare, prin renuntarea la ceea ce iti consuma mare parte din energie si din resurse. Economiile par sa fie o solutie buna sa devii bogat in timp. Faci economii, investesti, te bucuri de profit si reinvestesti.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *