Cu ce ne mint doctorii?

minciuni-medici

Traind intr-o cultura moderna, avem tentinta de a ne pune toata increderea in doctori. Ei sunt expertii si, de foarte multi ori, le urmam sfaturile fara a mai sta la nicio discutie. Insa, ceea ce nu se ia in considerare este ca, de foarte multe ori, nu observam faptul ca multi doctori ori nu au habar, ori refuza sa ne dea informatii corecte, asa ca ne pun viata in pericol. Si, daca esti de parere ca intreaga idee suna senzational, citeste in continuare: exista doctori care, de obicei, “uita” sa mentioneze o serie de lucruri, si asta doar pentru ca mai convenabil pentru ei.

Cancerul nu e tot timpul cancer

Cel mai prost rezultat medical posibil este cel in care un doctor iti face un diagnostic si iti spune ca ai cancer. Suntem atat de ingroziti numai de acest cuvant, iar comunitatea medicala traieste dupa alt principiu: un diagnostic precoce. Cu cat gasesti cancerul mai repede, cu atat se trateaza mai usor. Insa, un astfel de entuziasm ar putea conduce la alarme false si la tratarea unei afectiuni care nu este atat de periculoasa. De exemplu, mamografiile sunt celebre pentru ca interpreteaza gresit cancerul de san, din moment ce vede orice anomalie de la nivelul sanilor ca fiind o tumoare. Numai in SUA, exista aproape 30% de “cazuri” de cancer de san in fiecare an. Iar, odata ce sunt diagnosticati cu o astfel de boala, pacientii sunt supusi la tratamente dureroase inutile.

Vaccinul da gres

In anul 2012, SUA s-a confruntat cu cel mai devastator focar de tuse convulsiva din anul 1995. Si, acest lucru este extrem de ciudat, daca luam in considerare faptul ca populatia a fost vaccinata impotriva acestei boli. Tusea convulsiva este cauzata de doua bacterii: Bordatella pertussis si Bortatella parapertussis, numai ca vaccinul este creat astfel incat sa lupte doar cu prima bacterie mentionata.

Exista medicamente care cauzeaza cancer

Abia ne-am potolit grijile referitor la cancer, ca rezultatele unor studii ne spun altceva. Medicamentele pentru tensiunea arteriala tripleaza riscul de dezvoltare a cancerului de san. Numai in SUA, mai mult de 58 de milioane de oameni urmeaza un astfel de tratament, asa ca ai fi crezut ca legatura dintre cancer si aceste medicamente ar fi fost de mult cunoscuta. Studiul care a descoperit acest lucru a analizat 1763 femei cu cancer de san. Insa, cele care au urmat un tratament pentru tensiune arteriala au fost de 2,5 ori mai predispuse sa dezvolte cancer de san.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *