Cu Stailer te poți programa mai ușor la saloanele de beauty din Bacău

stailer bacau

Stailer este platforma care a venit ca o inovație în ceea ce privește programările la salon. Dacă până acum trebuia să suni la zeci de saloane pentru a găsi un loc liber, iată că acum, cu ajutorul Stailer lista cu toate saloanele care au locuri disponibile la ora și în ziua la care ai nevoie sunt vizibile în același loc, online. Este foarte simplu să utilizezi platforma și găsești toate informațiile de care ai nevoie.

Stailer este disponibil și ca aplicație, singura diferență este că aplicația o poți utiliza numai dacă îți creezi un cont. Partea bună este că atât platforma cât și aplicația sunt 100% gratuite și le poți utiliza exact atunci când îți dorești.

Descoperă toate serviciile disponibile

Stailer a apărut în Cluj pentru prima dată, dar de atunci s-a extins din ce în ce mai mult, în special în ultima perioadă. Acum chiar și saloanele din Bacău sunt pe listă, deci nu ezita și programează-te și tu. Descoperă acest nou mod de a realiza o programare care te ajută să îți eficientizezi timpul și să faci alegerea potrivită pentru tine, nu să mergi la stilistul rămas disponibil.

Poți găsi aici toate serviciile din sfera hair and beauty disponibile la saloanele din această nișă. Descoperă prețurile pentru servicii de epilare in Bacau, precum și timpul de lucru, astfel încât să alegi la cine vrei să mergi. 

Dacă ești interesată de asemenea de serviciile de coafură, manichiură, cosmetică, masaje de relaxare sau make-up, știi unde le găsești – pe Stailer. Poți afla alte detalii aici cu privire la serviciile de care te poți bucura cu ajutorul platformei sau a aplicației. 

Detaliile care te interesează

Descoperă pentru fiecare stilist sau salon în parte care sunt prețurile pentru fiecare serviciu, precum și timpul de lucru pentru fiecare dintre acestea. Pozele altor lucrări precum și recenziile clienților pot fi cele care te ajută să faci alegerea potrivită. 

De asemenea pe Stailer poți vedea și locația exactă al salonului prin Google Maps, astfel încât să ajungi la locația potrivită din prima. Anularea unei programări este la fel de simplă și gratuită și o poți face online, fără să apelezi stilistul și să găsești fel și fel de scuze.

Dacă anulezi din timp din varii motive acesta poate găsi alt client și astfel toată lumea este fericită. Serviciile de beauty sunt indispensabile poate, în special în anumite momente din viață, motiv pentru care Stailer vine ca o mână de ajutor sau ca și punte între stiliști și clienți. Problema era că mulți oameni renunțau să mai caute un loc disponibil pentru că nu știau de anumite saloane, iar stiliștii stăteau degeaba din lipsă de clienți.

Este o variantă care rezolvă două probleme și toate acestea în avantajul clienților. Alege să creezi un cont Stailer și dacă descarci aplicația poți face asta foarte ușor. Te conectezi cu Facebook sau Gmail și nu trebuie să mai completezi toate informațiile cu caracter personal. 

Descoperă mai multe informații accesând Stailer.ro.

Contact:

support@stailer.ro

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *