Cum esti la 40 de ani

Viata unui om este formata din diferite lucruri si evenimente placute sau mai putin placute. Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa atinga un anumit prag, precum cel de 40 de ani si sa considere ca viata lor a trecut mult prea repede sau ca nu au apucat sa treaca chiar prin orice etapa. Sigur ca trecem prin diferite etape in viata iar acest lucru face parte din fiecare om. Ceea ce este de fapt cl mai important este faptul ca trebuie sa facem astfel incat sa traim fiecare moment la timpul sau si sa faca fiecare lucru la momentul potrivit.

Sigur ca ne vom lovi de tot felul de obstacole in viata insa cu siguranta daca le vom depasi ne vom aminti cu drag mai apoi de tot ceea ce a fost. Asa se face ca trebuie sa traim fiecare moment si fiecare nebunie la timpul ei.

Daca ai ajuns la pragul de 40 de ani ar trebui sa faci astfel incat sa demonstrezi prin comportamentul tau lucrurl acesta. Iata ce ar trebui sa faci la aceatsa frumoasa varsta:

In primul rand, va trebui sa te inveti sa delegi. Sigur ca in tinerete ai facut foarte multe greseli crezand ca unii oameni trebuie sa stea in jurul tau si mai apoi ti-ai dat seama ca ai gresit si ca lucrurile nu sunt chiar asa. Acum, ai o experienta de viata, ai trecut prin diferite lucruri si trebuie sa dai dovada de experienta pe care o ai. Va trebui sa faci astfel incat sa arati ca ai o experinta de viata si sa nu mai crezi ca toata lumea ar putea fi potrivita pentru a-ti fi prietena.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *