Cum obtii picioare superbe

Pentru a avea niste picioare superbe, de invidiat, dupa care sa se dea in vant atat masculii cat si femeile, trebuie putina munca si determinare. In primul rand, ar trebui sa tinem cont de faptul ca facem asta pentru noi, si nu pentru altii, pentru ca mai apoi sa ne gandim ca unsi cei din jur vor fi incantati, ba chiar ne vor lauda si admira pentru asemenea atuuri.

Unghii sanatoase
Mai ales pe timp de vara, cand sunt cele mai expuse, dar si pe timp de iarna sau pe vremuri mai fruguroase, degetele de la picioarele noastre au de suferit din cauza anumitor factori externi care le pot cauza anumite afectiuni sau le pot deteriora structura.

Pentru a nu lua vreo bacterie sau vreo ciuperca de la altcineva atunci cand mergem la piscina sau la sauna, este recomandat sa purtam tot timpul slapi. Pentru situatiile in care vrei sa porti o incaltaminte cu piciorul gol, este bine ca inainte de a te incalta sa pulverizezi cu o solutie dezinfectanta interiorul papucului, pentru a nu dezvolta un mediu propice pentru aparitia ciupercilor sau bacteriilor la unghii.

Calcaie fine
Mai ales pe timp frumos, vara sau primavara, la mare sau pe strada, atunci cand alegem sa purtam incaltaminte cu vedere la calcaie, vom vrea sa afisam niste calcaie fine si frumoase. Asadar, pentru a preveni craparea si uscarea acestora, este bine ca la fiecare baie sa le exfoliem in mod adecvat cu o piatra ponce sau cu o pila speciala pentru asa ceva, dar mai apoi sa le si hranim si hidratam corespunzator cu creme si lotiuni bogate in glicerina, creme mai grase care sa hraneasca cat mai bine pielea speciala a calcaielor.

Picioare atragatoare
Pentru ca gambele, genunchii si coapsele noastre sa arate intr-un mare fel, trebuie sa ne ingrijim de ele cat mai atent si cat mai bine. Dusurile reci, o epilare ca la carte, exfolierea adecvata si hidratarea acestora, dar si practicarea de sporturi, sunt cele mai bune solutii pentru niste picioare frumoase, de invidiat si de admirat de catre multa lume.

You May Also Like

About the Author: admin

1 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *