Cum sa infiintezi un grup de excursionisti

aquaville

Un club de calatorii este ceea ce defineste caracteristica oamenilor de a impartasi sentimente si placeri comune, cu dorinta de a calatori. Grupurile mari de oameni de obicei functionaeaza mai bine pentru ca stiu sa comunice mai bine, stiu sa deosebeasca calitatile de defecte, stiu sa se ajute reciproc si impartasesc acelasi hobby pentru excursii si destinatii placute. Atunci cand planuiesti un grup de excursionisti este bine sa ai in vedere ca acestia sunt animatori de vacante si de excursii chiar si la cele mai mici preturi.

Pasi pentru a constitui un grup de excursionisti

In prima faza un manager de grup trebuie sa aiba in vedere modalitatea de a se dezvolta, pentru ca tipurile de grupuri includ calatorii de familie, persoane de liceu sau grupuri scolare care merg in excursii in tara sau in strainatate.

Recrutati membrii pentru clubul vostru de calatorie. Cea mai buna idee pentru a constitui un grup de excursionisti este sa promovati ideea prin livrarea pliantelor publicitare si a fluturasilor. Trebuie sa va asigurati ca obtineti permisiunea parintilor pentru elevii minori sau pentru grupurile mici de copii. Utilizati si retelele sociale pentru a va face cunoscuta ideea si pentru a gasi cat mai multi adepti pentru excursii.

Daca v-ati facut cunoscuti deja, atunci este cazul sa intocmiti o lista cu cei care vor mentine intreaga distractie in timpul calatoriilor si al excursiilor, pentru ca mai apoi sa faceti cele mai bune cercetari cu si despre oferte care privesc excursii Delta Dunarii la cele mai bune preturi. Ideal ar fi sa gasiti locatii care va ofera cazare si cel putin o masa pe zi la cele mai mici preturi, pentru ca unele reduceri se obtin atunci cand grupurile sunt mai numeroase.

Inainte de a pleca intr-o excursie este important sa fiti la punctul de plecare cu cel putin 15 minute inainte, pentru a nu rata plecarea. Numarati numarul de persoane care sunt in momentul plecarii si comparati-l cu cel de pe lista programata.

Asigurati-va ca intreg grupul este pregatit pentru o excursie, ca nimeni nu isi pierde bagajele si ca fiecare are biletul si un act de identitate la el. Pe autobuz se formeaza cele mai multe relatii de prietenie, se povestesc cele mai multe detalii despre viata si se acumuleaza cele mai bune momente impreuna. Ghidul nu trebuie sa lipseasca pentru ca trebuie sa ofere informatii intregului grup cu privire la locurile, monumentele si  activitatile pe care le vor intreprinde in timpul excursiei in Delta.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *