Cum sa te comporti la prima intalnire cu parintii iubitului

Exista foarte multe femei care nu stiu pur si simplu cum ar trebui sa se comporte sau se gandesc mai mult la tinuta pe care o vor purta in momentul in care se intalnesc pentru prima oara cu parintii iubitului. Ei bine, daca faci parte din aceasta categorie, iata cateva sfaturi referitoare felul in care va trebui sa te comporti:

Pentru a nu o da in bara, e bine sa afli dinainte ce fel de oameni sunt, ce le place si ce nu agreeaza. Daca sunt de o alta nationalitate, informeaza-te in legatura cu unele obiceiuri din tara lor (ceea ce la noi este un act de politete la ei poate fi vazut drept jignire).

Sub nicio forma nu e nevoie sa ii cunosti parintii dupa prima sau a doua intalnire, pana cand relatia nu este inca serioasa. La fel, nici tu nu trebuie sa il presezi cu acest lucru, nici macar daca e vorba despre sarbatorile de iarna si ai promis parintilor ca le vei petrece cu ei. Daca relatia este la inceput, impartiti-va timpul astfel incat sa va achitati pe rand de toate obligatiile familiale, lasand timp si pentru voi doi. Inainte de toate, trebuie sa stabiliti daca sau nu aveti o relatie exclusiva, cat de serioasa e aceasta si ce planuri de viitor aveti impreuna. Abia apoi intra in discutie si parintii sau bunicii.

E si motivul pentru care ai un timp necesar pentru pregatire. E cat se poate de nasol sa te trezesti fata in fata cu parintii iubitului imbracata ca pentru o vizita la piscina sau la club cu gasca. Vestimentatia trebuie sa fie in acelasi timp eleganta, sobra dar si feminina, sa iti scoata in evidenta calitatile, fara a incita insa. Sa iti ofere increderea in sine de care ai nevoie si sa le arate si celor din familia iubitului ca a facut alegerea buna. Sigur, haina nu il face pe om dar cu siguranta il poate ridica sau cobori, cel putin la prima vedere.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *