Cum trebuie sa faci ca sa ai prieteni dupa 30 de ani

Trecem prin diferite momente ale vietii care au de obicei rolul de a ne initia si de a ne introduce in diferite categorii seociale. In momentul in care suntem in scoala avem anumite cunostinte, in liceu alte cunostinte, in facultate altele si la serviciu altele.

Sigur ca dintre toate aceste categorii si etape ale vietii prin care am trecut sau trecem, foarte putine persoane raman prietene iar acest lucru se intampla de regula in momentul in care exista cu adevarat prietenie adevarata.

In momentul in care ne facem o familie si avem si un copil sigur ca nu mai avem timp sa iesim cu prietenele la cafea sau alte lucruri insa acest lucru nu inseamna ca nu mai trebuie sa mai avem parte de prietenii. Ce putem sa facem?

Este simplu! Este un lucru absolut  normal sa avem prieteni si sa avem cu cine sa mai vorbim sau sa ne mai povestim ultimile noutati. Iata ce trebuie sa faci daca ai peste 30 de ani si nu stii cum sa iti faci noi prieteni.

Este varsta la care cele mai multe femei sunt mame. Diferitele activitati pe care le ai impreuna cu copiii tai te ajuta sa intalnesti multe alte femei la fel ca tine, iar lucrurile pe care le aveti in comun va apropie. Totusi, de multe ori, simti nevoia sa impartasesti mai mult decat ceva legat de copii. Programul incarcat poate fi unul dintre motivele care te impiedica sa iti faci noi prieteni.

Primul pas? Fii eficienta! Organizeaza-ti timpul astfel incat sa socializezi si in afara activitatilor pe care le are copilul tau. Poate in timpul antrenamentului sau de fotbal te intalnesti cu o amica pe care nu ai mai vazut-o din liceu si pe care ai intalnit-o de curand pe Facebook. Este un inceput!

Nu refuza nicio invitatie. Fie ca este vorba despre o simpla cafea, un eveniment glam sau o petrecere de zi de nastere unde a fost invitat fiul tau, nu stii niciodata ce persoane intalnesti si cum, in mod neasteptat, aceasta interactiune poate naste o prietenie.

Daca te invita sa mergi undeva nu refuza niciodata deoarece se poate crea chiar o poveste frumoasa de prietenie.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *