Decolorarea parului cu apa oxigenata

Sigur ca multe femei fac diferite alegeri pe car ele regreta. Aici ma refer la faptul ca foarte multe dintre femei fac diferite alegeri referitoare la culoarea parului. Se gandesc ca le-ar sta bine brunete si mai apoi isi dua seama ca s-au inselat in aceatsa privinta. Mai apoi, ele isi dau seama ca isi doresc sa isi deschida parul la culoare insa nu pit face acest lucru decat cu ajutorul decapajului.

Decapajul este o metoda mai putin agresiva de indepartare a vopselei de par nedorite. Chiar daca pe piata exista o multime de produse care te pot ajuta sa obtii rezultatul dorit, aceasta nu inseamna ca podoaba capilara nu iti va fi afectata in niciun fel (fizic sau estetic). Daca apelezi la sfatul si la serviciile unor specialisti, sansele de reusita vor creste considerabil, mai ales daca, initial, ai fost bruneta sau ai avut parul o nuanta de roscat si acum iti doresti sa fii blonda. In aceste conditii, incercand sa realizezi decapajul acasa, este posibil ca rezultatul sa fie departe de cel dorit: radacinile se vor decolora pana la blond, iar restul parului va capata diverse nuante. Esti sigura ca iti doresti asa ceva? Chiar daca vei aplica apoi o vopsea, va fi destul de greu sa obtii o culoare uniforma, mai ales daca nu este vorba despre un ton inchis.

Apa oxigenata este compusa din doi atomi de hidrogen si din tot atatia atomi de oxigen. Proprietatile sale sunt intensificate in prezenta luminii sau in conditii de temperatura ridicata.

Pentru a te decolora cu ajutorul acestei substante, este necesar ca mai intai sa iti speli parul. In acest mod te vei asigura ca apa oxigenata va actiona uniform si nu vei obtine o paleta variata de nuante, dar nedorita.

Este foarte important sa nu recurgeti la metode prea drastice pentru par care va pot face parul sa arate foarte rau. Trebuie sa faceti astfel incat sa recurgeti la cele mai usoare metode.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *