Despre femei si secretele lor

secretele femeilor

Can vine vorba despre relatii si despre partenerul de viata, o femeie vrea ca acesta sa fie mereu sincer. Daca femeia nu arata bine in rochie, acesta nu trebuie sa minta, ci trebuie sa ofera o opinie onesta, pentru ca cea de langa el sa nu se simta stanjenita. Este destul de usor sa fii sincer, pentru ca multe femei apreciaza sugestiile si sfaturile provenite din partea unui barbat.

Tinute in secret de partenerii lor de viata, unele mici detalii ascund o multime de informatii despre viata si comportamentul femeilor in raport cu lumea moderna.

Lista secretelor stiute doar de femei

  1. vor ca barbatii sa preia initiativa; treburi ale casei, plabificarea unei calatorii sau mici cumparaturi sunt mereu de apreciat.
  2. vor sa fie surprinse mai des cu mici detalii sau atentii; nu sunt cadouri scumpe sau mari, ci cele mici le aduc mai multa fericire.
  3. se tem ca o alta persoana ii poate face ochi dulci partenerului de viata; se pregatesc ore inainte de a iesi in oras sau la evenimente sociale.
  4. vor ca barbatii sa fie sinceri si fideli; nimenui nu ii place sa fie inselat.
  5. stiu ca intr-o fractiune de secunda vor intelege limbajul trupului unui barbat; atunci cand acesta a intarziat si nu are o explicatie plauzibila, mereu se gasesc expresii sau gesturi care sa dezvaluie adevarul.
  6. sunt de acord cu sintagma „timp pentru prieteni”; pentru ca si ele au nevoie de prietene pentru o multime de lucruri, si partenerii lor au acelasi drept.
  7. vor ca prietenii partenerului sa le placa in fiecare situatie; indiferent ca au ales o rochie mai putin eleganta sau ca merg la cumparaturi intr-un tricou si o pereche de pantaloni, ele tanjesc mereu dupa complimentele partenerilor.
  8. au nevoie de spatiul lor personal. Femeile au nevoie de un loc al lor, de un timp al lor.

Analizand unele din aceste mici secrete, nu este de mirare ca o femeie isi ia mult timp pana sa se decida in stabilirea unei relatii de lunga durata langa un partener. Unele dintre aceste secrete le ghideaza viata multor femei.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *