Elemente pe care barbatii le observa la prima intalnire

ochii femeilor

V-ati intrebat vreodata care sunt lucrurile pe care un barbat le observa de la prima clipa la o femeie? Ei bine, barbatii nu sunt atat de greu de inteles, deoarece unele lucruri sunt destul de simplu de configurat de catre mentalitatea noastra, incat sa poata fi destul de usor pentru a observa de ce barbatii se uita la femei cu atentie, analizand fiecare detaliu al acesteia.

Lucruri pe care barbatii le observa la o femeie

Zambetul. Un zambet frumos este unul dintre lucrurile pe care oamenii le observa in primul rand la o femeie. Femeia care zambeste este considerata mult mai atractiva si transmite semnalul de fericire si de optimism. Astfel, este mult mai usor sa incepi o conversatie cu o femeie care zambeste. Stim ca nu este destul de surprinzator, deoarece toata lumea adora sa se uite la o persoana cu un zambet frumos, dar oamenii se simt mereu mai increzatori si mai masculini cand au in preajma o femeie zambitoare. Mai mult decat atat, zambetul este un lucru foarte contagios, atunci cand cineva zambeste, provoaca si cere un schimb de zambete intre parteneri.

Ochii. Unii barbati observa in prima privire ochii femeii, incat se spune ca acestia sunt fereastra sufletului si implicit ei pot spune multe despre o persoana. In acest mod poti afla o multime de lucruri despre persoana de langa tine, prin simplul fapt ca ochii spun adevarul. Ochii sunt un magnet real care poate atrage interesul si privirea unui strain, a unui trecator. Unele sondaje au evidentiat ca barbatii acorda o atentie deosebita ochilor inainte de a analiza altceva la o femeie. Este intotdeauna mai usor pentru a face un compliment femeii cu ochi frumosi, pentru ca acestea raspund aprobator la comentarii, decat a aduce cuvinte de lauda altor parti ale corpului lor.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *