Esti isterica in relatia ta?

Toate relatiile merg foarte bine la inceput insa exista la un moment dat anumite discutii ceea ce este absolut normal. Exista situatii cand unul dintre parteneri incepe sa fie din ce in ce mai stresant si nu isi da seama de ceea ce face. Cu siguranta in momentul in care iubesti pe cineva simti o nevoie excesiva de a-l proteja insa nu te gandesti ca acest lucru iti ruineaza de-a dreptul intreaga relatie. Care sunt semnele ca ai devenit o adevarata isterica? Iata-le:

  • In momentul in care ai o relatie de lunga durata nu te mai gandesti ca ai putea sa nu mai existe iubire. In orice moment esti sigura ca iubitul tau este obligat sa iti acorde toata iubirea si afectiunea lui. Ei bine, lucrurile nu sunt chiar asa. Chiar daca tu te-ai obisnuit sa crezi ca el va fi langa tine oricand doresti el va putea disparea oricand. De asemenea, simti ca nu mai ai nevoie sa ii dovedesti faptul ca il iubesti pentru ca tu stii deja asta si crezi ca stie si el si astfel incepi sa il neglijezi. Simti ca nu mai ai nevoie de alte dovezi de iubire pentru ca tu i le-ai arata deja. Lucrurile nu sunt deloc asa. Trebuie sa ai grija ca el sa se simta mereu prioritatea ta indiferent daca iti este bine sau daca iti este greu.
  • respectul este cel care va tine unul langa celalalt. Dupa ce aveti o  relatie serioasa iubirea va disparea in timp si va ramane respectul. Respectul este cel mai important factor intr-o relatie, altminteri aceasta nu va rezista. Ai grija sa nu il desconsideri de fata cu alte persoane. Chiar daca tu simti ca are anumite defecte si ca se comporta intr-un anumit fel nu trebuie sa il desconsideri deloc. El este persoana care este cea mai importanta pentru tine si de aceea trebuie sa il faci sa se simta asa.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *