Esti „mamica” sau iubita

De foarte multe ori, daca vom intreba o femei ce parere are despre barbati vor spune ca ei se maturizeaza foarte greu, unii cand ar trebui sa fie deja maturi si altii nu se maturizeaza niciodata. Care sunt motivele acestui lucru?

De regula, este foarte important sa  stiti ca acest comportament copilaresc apare din cauza fapului ca barbatii sunt foarte rasfatati de cand sunt foarte mcii, adica copii si pana cand devin maturi si au familia si casa lor.

Inca de cand sunt copii, mamicile de baieti au foarte mare atentie pentru baieti mai ales pentru ca ei sunt cei pe care ele ii iubesc cel mai mult. De regula, foarte multi dintre barbati sunt copii pentru ca mamele lor i-au invatat sa fie rasfatati. In momentul in care se casatoresc, barbatii aleg o femeie care sa aiba cate ceva din particularitatile pe care le au si mamele lor. Apoi si femeile prin natura lor sunt definite de protectie si grija.

Din cauza instinctului matern femeile au mereu tendinta sa fie grijulie si iubitoare cu barbatul lor si fac tot felul de lucruri pentru ei. Exista anumite lucruri pe care femeile le fac fara sa isi dea seama si le afecteaza foarte mult comportamentul barbatilor.

De exemplu, sacaiala. Cate femei nu sacaie barbatul de langa ele? Foarte multe femei sacaie foarte mult persoana de langa ele crezand ca astfel vor obtine ceea ce vor. Desi in unele cazuri trebuie repetata o indicatie pentru ca partenerul sa o tina minta, fiind vorba de regula de ceva foarte important, precis, de cele mai multe ori sacaiala femeii in relatie capata proportii exagerate. Sacaiala zilnica arata faptul ca femeia nu-l considera deloc responsabil pe iubitul ei, iar lipsa de incredere fata de partener duce deseori la scaderea stimei de sine in randul barbatilor aflati in aceasta situatie. Nu-i de mirare ca sacaiala este o cauza des intalnita a despartilor.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *