Fa-ti pantofii mai confortabili!

De foarte multe ori se intampla sa intalnim femei impatimite ale modei. De fapt, mi-ar veni destul de greu sa cred faptul ca exista vreo femeie careia sa nu ii placa sa fie in centrul atentiei. Pentru a fi in centrul atentiei femeile poarta diferite lucruri care sa le scoata in evidenta. Unul dintre aceste lucruri sunt chiar pantofii. Pantofii sunt pentru multe femei piesele de rezistenta.

Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca v-ati indragostit iremediabil de o pereche de pantofi si doriti sa o cumparati cu orice pret, in ciuda faptului ca sunt cu o marime mai mica decat cea care va trebuie? Ei bine, cu siguranta vi s-a intamplat si dvs. pentru ca exista foarte multe femei care trec prin asa ceva.

Ei bine, pe langa faptul ca ne putem indragosti pur si simplu de o pereche de pantofi se mai poate ca femeile sa aiba nevoie de un anumit numar si jumatate. Mai exact, marimea corespunzatoare pentru pantofi sa fie intre numere si astfel sa nu nimereasca niciodata o marime potrivita. Ei bine, in acest caz va trebui sa faci astfel incat sa cauti marimea cea mai potrivita, iar daca te strang in continuare pantofii iata ce ar trebui sa faci:

In primul rand, probabil ca stii ca orice piele isi da drumul atunci cand este incalzita. Ce va trebui sa faci tu este sa iei o pereche de sosete cat mai groase si sa le dai cu fierul de calcat ca sa fie foarte calde. Dupa ce s-au incalzit va trebuie sa le incalti si sa bagi picioarele in pantofii respectivi. Ceea ce va trebui sa faci apoi este sa tii pantofii in picioare pana cand soseata se raceste. Vei observat ca nu te vor mai strange.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *