Fii fashion cu bani putini!

Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu isi doreasca sa fie fashion, sa arate cat mai bine si sa atraga atentia celor din jur, intr-un mod placut. Este absolut normal sa se intample acest lucru.

Ne convine sau nu, vrem sau nu sa recunoastem, haina este mai mult decat importanta pentru a crea o anumita impresie, Exista destul de multe mituri care au in vedere vestimentatia. De exemplu, se spune ca o garderoba ieftina nu poate fi niciodata o garderoba calitativa iar persoana care o detine nu va fi niciodata inclusa in rubrica “bine imbracat”. Ei bine, in niciun caz aacest lucru nu este adevarat.

Daca vom cauta bine in magazinele de specialitate, cu siguranta vor gasi haine cu care sa ne imbracam bine, la preturi extrem de reduse. Diferenta dintre o femeie care este foarte bine imbracata si una care este foarte prost imbracatul nu consta in pretul vestimentatiei ci in combinatia ei.

A avea haine ieftine nu inseamna nicidecum a avea haine urate sau de proasta calitate. Asa se face ca din ce in ce mai multe femei isi cumpara Haine Second Hand Online si astfel pot avea haine din  materiale calitative la preturi foarte bune.

Probabil ca mergeti de multe ori la magazinele de haine si va orienati privirea spre hainele care au un pret cat mai ridicat pentru ca am tinde sa credem ca aceste haine sunt mai calitative. EI bine, acest lucru este eronat. Calitatea hainei nu consta in niciun caz pretul ei, mai ales ca de cele mai multe ori pretul reprezinta brandul.

Daca vreti sa va gasiti haine elegante si ieftine trebuie sa cautati ceea ce vi se potriveste. Daca vreti sa fiti bine imbracate trebuie sa faceti alegerile cele mai potrivite, purtand haine in trend, insa nu prea fashion pentru stilul pe care il purtati de obicei.

De asemenea, nu trebuie sa va indreptati spre o anumita marca daca vreti preturi mici. Daca veti plati 300 de lei pe o pereche de blugi nu inseamna ca acestia vor fi mult mai frumosi decat o alta pereche mult mai ieftina insa care va vine foarte bine. Pretul nu conteaza atunci cand va potriviti hainele.

Mai mult, nu trebuie sa uitati de asortarea hainelor. Nu va dati seama insa armonia de culori si asortarea croiului este foarte importanta. O tinuta extrem de banala poate deveni una sofisticata daca veti atasa accesoriile potrivite.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *