Fii mereu fresh

Fresh
Fresh
Fresh

In ziua de astazi majoritatea dintre noi suntem foarte ocupati cu lucrurile care ne-am obisnuit sa le facem zi de zi. Fie ca e vorba de serviciu fie ca e vorba de lucrurile care le face in timp liber, de cele mai multe ori acestea ajung sa implice un trend repetitiv si care ajunge sa plictiseasca.

Pentru a scapa de acest sentiment de plictiseala si lipsa d viata ar trebui sa faci o serie de lucruri care iti vor imbunatati modul in care privesti viata si activitatile de zi cu zi.

Indeparteaza-te de lume

Este de inteles ca ai nevoie de timp pentru a te rupe de lumea de zi cu zi, dar pentru a deveni un pustnic, ci pentru a sta putin timp de vorba cu tine insuti, pentru a iti recastiga increderea si cheful de viata. Poti recurge la activitati simple care te vor rupe de lumea curenta. Sa iti plimbi catelul sau pur si simplu sa faci un dus revigorant. Sunt lucruri mici care te vor face sa iti reincarci singur bateriile si sa ai avantul de care ai nevoie pentru a duce mai departe activitatile plictisitoare de zi cu zi.

Iesi la o plimbare singur

Ca si in ideea precedenta, e important sa  iti acorzi cateva minute in fiecare zi pentru tine. De exemplu cand vii de la serviciu, pe drumul acela nu te gandi la nimic altceva, nu te gandi la cum va fi acasa, ce vei manca sau cu ce va trebui sa te imbraci maine. Pur si simplu lasa gandurile tale sa zboare unde vor sau nu te gandi la abosolut nimic. Vei intra intr-o transa autoindusa care te va face sa vezi altfel lucrurile si chiar daca se anunta un stres chinuitor in zilele urmatoare, macar stii ca ai avut pentru cateva momente o perioada de liniste.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *