Fii sexy purtand tocuri fara sa suferi

Pantofii fac o femeie sa fie mult mai frumoasa, sa arate cat mai bine, mai eleganta. TOtusi, cu cat tocurile sunt mai mari cu atat veti avea mai mult de suferit pentru ca va vor durea picioarele ingrozitor. Totusi, daca purtati tocuri foarte inalte in mod regulat probabil ca acestea va vor deofrma coloana vertebrala si pot deforma chiar si picioarele. Aceste lucru il poti observa doar daca porti intr-o singura zi tocuri. De asemenea, in cazul in care ati observat trebui sa va miscati in momentul in care vreti sa rezistati mai mult pe tocuri. Daca stati int-un loc va vor durea picioarele mult mai tare.

Nu trebuie totusi sa renunti complet la tocuri pentru ca pantofii cu toc sunt cei care iti ofera o doza de feminitate si siguranta in propria persoana. Iata ce trebuie sa faci pentru a rezista mai mult timp pe tocui fara sa te doara picioarele.

O prima conditie pentru a evita durerile provocate de tocuri este sa alegi marimea potrivita. daca vrei sa te simti confortabil in pantofii tai cu toc trebuie sa alegi marimea potrivita. Daca pantofii sunt cu o jumatate de numar mai mari sau mai mici iti vor crea disconfort. Probeaza cu grija pantofii, ai grija la materialul pe care il folosesti pentru ca pantofii reactioneaza diferit de la o persoana la alta. Inainte sa ii incalti pulverizeaza putina apa in ei. Dupa ce se vor usca se vor mula pur si simplu pe picior.

Apoi, ai grija la glezne. Totul depinde de distanta dintre toc si talpa. Daca aceasta distanta est desul de mare atunci si durerea va fi mai mare deoarece se pune presiune in scobitura talpii. Acesta este motivul pentru care pantofii cu talpa ortopedica sunt mult mai comozi.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *