Găsește stilistul preferat online prin Stailer

stailer

Te-ai gândit vreodată la cât este de benefică noua tehnologie și cât de mult ne ajută sfera online-ului? Discutăm acum despre un exemplu clar și cert – programările la salon. Acestea pot fi acum efectuate de oriunde, printr-o singură platformă și aplicație. Găsește stilistul preferat online prin Stailer!

Stailer este o platformă ce a avut în vedere revoluționarea programărilor la salon. Lucru reușit pentru clienți, aceștia fiind extrem de mulțumiți de cum a evoluat această platformă. Stiliștii și saloanele de înfrumusețare sunt disponibili într-un număr mare, în peste 40 de orașe din țară. 

Te poți programa oricând și oriunde, doar prin accesarea platformei stailer.ro. Mai ai și o altă modalitate, respectiv aplicația. Instaleaza si testeaza aplicatia Stailer și descoperă astfel beneficiile sale! Aplicația se poate descărca în mod complet gratuit de pe App Store, App Gallery și Google Play. 

Nu mai trebuie să suni la recepție pentru programare

Rezervarea unui loc la un salon de înfrumusețare nu mai trebuie efectuată prin apelul la recepție. Acum nu mai trebuie să aștepți minute în șir pentru a găsi un loc disponibil, ci trebuie doar să intri pe site sau pe aplicație. Vei avea toate saloanele disponibile din zona ta prin selectarea orașului.

Fiecare gen are serviciile corespunzătoare. Selectarea genului aduce generarea automată a tuturor saloanelor care oferă serviciul dorit. În plus, dacă nu știi exact pentru ce să optezi, poți consulta catalogul cu inspirație. Catalogul cu inspirație cuprinde lucrări ale stiliștilor și saloanelor înscrise pe stailer.ro. Practic vei știi anterior la ce să te aștepți când mergi la salon. Pentru mai multe informații citeste aici și află totul despre Stailer!

Schimbarea de look nu va mai fi o problemă cu Stailer!

Dacă vei opta pentru un nou look, o nouă manichiură sau remodelarea corporală, fii sigur/ă că te vei lăsa pe mâna specialiștilor! Acest lucru îl vei putea vedea din recenziile clienților. Saloanele au această secțiune care permite evaluarea experienței și serviciilor de către clienți. Părerile lor sunt verificate, așadar vei avea doar recenzii reale. 

Înainte de a face pasul cel mare către un nou look poți vedea lucrările stiliștilor din saloanele dorite. În acest fel, vei putea să iei o decizie privind serviciul respectiv. Poți afla chiar și prețul pe care îl vei plăti pentru un serviciu de înfrumusețare. Prețurile sunt disponibile în cadrul fiecărui salon sau stilist. 

Dacă nu ai găsit încă un loc disponibil pentru ceea ce ai nevoie, te poți întoarce oricând pe site sau pe aplicație. Ai posibilitatea de a selecta un loc dacă o programare se anulează. Timpul petrecut pe platformă și pe aplicație este complet gratuit, clienții nefiind presați de alte costuri. 

Din aplicație poți face o programare, o poți repeta și anula. Efectuarea unei programări se va stoca în contul tău, pentru a-ți permite repetarea ei oricând dorești. Tot din contul tău poți anula programarea dacă aceasta nu mai coincide cu planurile tale sau dacă între timp ai și alte planuri. 

Descarcă gratuit aplicația Stailer și navighează printre sutele de saloane din România!

Contact: support@stailer.ro

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *