Greseli de amenajare a bucatariilor

Fara nicio indoiala, bucataria este spatiul cel mai important din locuinta. Probabil ca nu ne dam seama de aceste lucruri, insa in mod cert, bucataria este un spatiu foarte important care face ca fiecare membru al familiei sa se simta in largul sau.

Spunem ca bucataria este cel mai important loc deoarece aceasta reuneste intreaga familie dupa o zi grea de munca sau de diferite activitati care pot deveni obositoare.

In plus, bucataria este locul in care se pregateste mancarea si din acest motiv trebuie sa fie foarte bine organizata astfel incat sa avem suficient spatiu pentru a face toate lucrurile.

In primul rand, vorbind despre o lume moderna, nu avem cum sa omitem faptul ca totul trebuie sa fie modern. Incepand de la revizie instalatie gaze naturale si pana la mobilierul din interiorul bucatariei.

In continuare vom prezenta cateva greseli care trebuie sa fie evitate in momentul amenajarii unei bucatarii:

In primul rand nu trebuie sa blocam accesul la triunghiul bucatariei. Spatiul dintre chiuveta, aragaz si frigider este numit de catre specialisti „triunghiul bucatariei”, adica zona in care se desfasoara o activitate mai intensa. Ei bine, aceasta zona necesita o mobilitate crescuta si va trebui sa fie amenajata astfel incat sa existe spatii intre frigider si aragaz sau in fata chiuvetei. In cazul in care chiuveta nu este amplasata intr-un loc potrivit, va fi destul de greu sa patrundeti in zonele cele mai potrivite.

Apoi, trebuie sa aveti grija sa existe spatii de depozitare. Orice bucatarie si orice locuinta are nevoie de locuri de depozitare. Ei bine, nu trebuie sa uitati aceste detalii si sa aveti locuri pentru prepararea alimentelor dar si locuri in care sa depozitati ustensilele. In cazul in care aveti o bucatarie foarte mica puteti sa optati pentru diferite corpuri suspendate si astfel puteti folosi spatiul gol din interiorul bucatarii. Incercati sa amplasati un dulap deasupra frigiderului pentru a recupera cat mai mult spatiu,

Sursele de lumina sunt si ele mai mult decat importante. In cazul in care va doriti ca totul sa aibe un aspect minunat, va trebui sa aveti grija de resursele de lumina. Bucataria nu este un spatiu in care ne putem permite sa avem o iluminare slaba. Aici folosim tot felul de ustensile care pot fi adevarate probleme pentru fiecare dintre noi. Asadar, este foarte important ca lumina sa fie cat mai intensa. Puteti opta pentru diferite corpuri de iluminat suspendate deasupra zonelor in care aveti nevoie cel mai mult.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *