Greseli de frumusete pentru sarbatori

Mai este foarte putin si vor veni sarbatorile. Sigur ca mai avem timp sa ne gandim la felul in care vom arata insa trebuie sa facem aceste lucruri din timp, mai ales ca majoritatea femeilor isi fac chiar griji.

toate femeile isi doresc sa fie frumoase si sa straluceasca in seara de craciun si mai ales in noaptea dintre ani. Pentru aceste lucruri, ele apleaza la tot felul de lucruri si trucuri ca sa arate cat ma bine. Din dorinta de a straluci,  multe femei fac greseli considerabile. Iata care sunt schimbarile pe care femeile aleg sa le faca inainte de sarbatori si iata cum transforma acestea imaginea intr-u nadevarat dezastru:

In primul rand, femeile aleg sa isi schimbe culoarea parului. Multe femei aleg sa isi schimbe culoarea parului, si cele mai multe aleg sa faca asta „peste noapte” si vor sa ajunga la un rezultat „wow”. Acest lucru va poate transforma aspectul fizic intr-un adevarat esec.

Daca crezi ca e o idee buna sa iti schimbi crema de fata pentru ca ai gasit la promotie o alta care promite sa iti faca tenul ca de portelan mai bine amana testarea ei pana dupa Sarbatori. Asta mai ales daca ai o piele sensibila. O crema de fata prost aleasa iti poate distruge tenul, te poti alege cu chipul plin de cosuri sau cu pielea iritata si, in loc sa fii mai frumoasa, sa nu stii cum sa te mai ascunzi la petrecerea dintre ani. Gandeste-te asadar de doua ori inainte sa faci o nefacuta.

Nu incerca sa faci schimbari radicale pentru a arata intr-un anumit fel. Cel mai probabil vei intra in cealalta extrema si vei arata necorespunzator. Incearca sa vezi daca iti sta bine sau daca ti se potriveste un lucru inainte sa il faci.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *