Iata daca poti depasi lipsa de incredere in partener

La inceputul unei relatii, toate lucrurile merg asa cum trebuie. Ne simtim extrem de bine, ne intelegem bine si pare ca dragostea dintre noi va dura o vesnicie. Totusi, nu putem sa spunem acelasi lucru si despre perioada in care lucrurile evolueaza si momentul in care incepem sa ne cunoastem. Cand incepem sa ne cunoastem incep si diferite discutii si certuri intre parteneri.

Respectul si increderea sunt doua elemente care pun baza unei relatii cu un viitor sigur. Totusi, exista unele momentele cand complexele si comportamentul partenerului tau fac ca in mintea sa se intample tot felul de lucruri.

Totusi, increderea in partener poate fi un lucru foarte fragil intr-u cuplu si din momentul in care a fost tradata este foarte greu sa reusesti sa o recastigi. Probabil ca iti doresti sa recastigi increderea in partener si nu stii cum sa faci. Iata cateva lucruri care te vor ajuta sa ai din nou incredere in partener:

In primul rand, trebuie sa te gandesti de ce ti-ai pierdut increderea in el. Este posibil sa fie din cauza lui, din cauza ca te-a mintit sau ca te-a inselat. Totusi, ai toate motivele sa nu-l mai crezi. Aici, depinde doar de tine daca vrei sa traiesti cu un om care a gresit, sa il ierti si sa o iei de la capat sau daca ai de gand sa ii reprosezi o viata intreaga greseala pe care a facut-o. Oricum, nu vei putea sa ii reprosezi mereu aceste lucruri, mai ales daca consideri ca nu il vei putea ierta niciodata. Sunt niste lucruri care trebuie sa fie foarte bine puse la punct inca de la inceput.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *