Idei de amenajare pentru zona de garaj

Pentru cei care detin si un garaj, fie ca este cu legatura directa din casa fie ca este separat de zona de locuit, este un adevarat chin sa se gaseasca un soi de echilibru cand vine vorba de amenajare si zona ordonata, in egala masura cu nevoia de a depozita tot felul de scule. Gasesti aici piese auto si tot soiul de elemente ce tin de masina.

Asa cum este si normal, un garaj serveste in primul rand ca si „casa” pentru masina. Dincolo de asta insa poti sa tii cont de ceva trucuri care te ajuta sa ai in vedere amenajarea unui astfel de spatiu. Iata cateva idei:

  1. Pentru a salva din spatiu si mai ales din suprafata de podea tine cont de cosurile atasate pe perete. Acestea te ajuta sa iti depozitezi cine stie ce unelte ai nevoie in zona si in egala masura sunt de un sistem practic. Poti astfel sa adaugi un soi de stil rustic la intreaga zona, daca si asta te intereseaza in cele din urma.
  2. Banda magnetica si unelte magnetice. In egala masura cu ceea ce tine de organizarea spatiului ai putea sa incerci foarte bine si sistemul de prindere cu magnet. Asta te ajuta si sa sortezi uneltele, piesele in functie de scopul lor si modul de folosire.
  3. O alta idee practica tine de panouri, rafturi metalice, dulapuri suspendate si orice tine de acest domeniu si stil. Aceste sunt si ele utile avand in vedere ca un garaj trebuie sa depoziteze si ceea ce tine de masina insa si lucrurile adiacente. Si daca suna prea mult si oricum spatiul nu iti permite atunci tine cont de simple agatatoare. Fie doar necesare pentru chei, acestea sunt si cele care te ajuta sa  ai in reperul vizual, cat mai rapid, necesarul de lucruri.
  4. Sistemul de iluminat este si el necesar. Insa pe langa cel clasic, de lumina in tavan tine cont si de felinar de ce nu. Mai ales cand stilul acestuia este cel care aduce o unitate cu stilul casei, exprimand acel iz traditional, mai ales cand stilul traditional ti se potriveste cel mai bine un astfel de felinar este de dorit.

Nu in cele din urma tine cont ca usa re un mare impact. Chiar daca vorbim numai de partea de garaj in asamblul casei acesta este si el un contribut de imagine. Ai nevoie de ceva sigur, masiv si in egala masura care sa se potriveasca locului in sine.

You May Also Like

About the Author: admin

1 Comments

Comments are closed.