Incheieturile si durerile la incheieturi

Aud destul de frecvent persoane care se plang de diferite afectiuni si dureri ale articulatiilor. De cele mai multe ori, oamenii arunca problema durerilor articulatiilor pe seama problemelor legate de reumatism. Ei bine, acest lucru nu are nicio legatura. Este adevarat ca uneori pot aparea diferite probleme si dureri la nivelul articulatiilor din cauza reumatismului, insa nu putem sa spunem ca tot timpul se intampla aceste lucruri.

Daca va doriti sa scapati de durerile articulare nu trebuie sa aveti prea multe kilograme in plus. Trebuie sa fiti constienti de faptul ca orice persoana care are cateva kilograme in plus, supune corpul unor alte greutati. Fiecare kilogram in plus este o greutate in plus pentru solduri , pentru picioare sau genunchi. Asadar, primul lucru pe care trebuie sa il faceti in vederea scaparii durerii de articulatii este sa incercati sa dati joc kilogramele acumulate in plus.

De asemenea, este foarte important sa stiti cum trebuie sa scapati de acetse kilograme si sa nu le eliminati brusc. Daca veti slabi foarte repede, cu siguranta va veti confrunta cu tot felul de probleme pentru ca scaderea brusca in greutate are ca efect pierderea apei si a masei musculare.

Pentru a reusi sa scapati de aceasta problema, este extrem de important sa va miscati si sa incercati sa faceti cat mai des efort fizic. Inainte se credea ca in caz de dureri ale incheieturilor, trebuie sa te odihnesti si sa le cruti de efort. Dar aceast fapt este gresit, corect este tocmai opusul. Incheiturile trebuie miscate. Exercitiile usoare intaresc musculatura din jurul incheieturilor. Substanta glisanta de pe incheieturi este astfel masata in cartilaj, hranind astfel suprafetele de contact.

Apoi, daca va doriti sa nu aveti probleme cu durerile de articulatii, trebuie sa incercati sa va incalziti foarte bine inainte sa faceti sport.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *