Jocuri video care provoaca dependenta

angry birds

Pentru entuziastii de jocuri, nimic nu este mai important decat un maraton de opt ore de joc in timpul zilelor de weekend. Pentru unii, acest lucru ar putea semana cu dependenta, iar de fapt, sa fie confundate cu placerea.

Tetris

Simplicitate este cuvantul care ar descrie perfect acest joc. Scopul acestuia este sa aranjezi piesele jocului in forme diferite si sa le impiedici sa pice in casuta nepotrivita. Crearea unei linii orizontale fara gauri pentru a face puncte este cel mai important. Cand o linie orizontala este creata, aceasta dispare si se puncteaza, iar in locul ei un alt aranjament urmeaza a fi structurat. Daca lasi piesele si formele sa ajunga in varful ecranului de joc, atunci ai pierdut cu siguranta.

Angry Birds

Daca este in lumea aceasta un singur joc care ar descrie o furtuna, acesta ar fi Angry Birds, care capteaza atentia din primele secunde. Conceptul de baza pe care il implica acest joc este impuscarea unor pasari destul de mari si dificile, catre mici porcucsori care sprijina o anumita constructie din piatra. Cu fiecare nivel trecut, dificultatea jocului creste si numeroase teme se aplica in diverse versiuni ale jocului.

Candy Crush Saga

Regasit in coloratul regat al bomboanelor,  jocul atrage o multime de dependenti prin dulceata sa. Jocul implica perechile similare de bomboane in interiorul ecranului si temei de joc. Prin construirea bomboanelor dulci, scorul va creste si se va trece la nivelul urmator. Dificultatea jocului consta in nivele mai avansate, ce implica mai multa concentrare si dibacie a jucatorului. Fiecare tura de joc ofera posibilitatea de a juca cinci vieri pentru a completa si finaliza nivelul. Daca aceste vieti nu sunt necesare, se mai asteapta inca 30 de minute pentru a relua jocul cu o noua viata.

Acesta este topul celor mai dependende jocuri pe care un om le poate testa, fie in varianta demo, fie cu un cont de logare sau descarcare prin aplicatiile de Google.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *