Look fresh in timpul calatoriilor

Te gandesti sa mergi intr-o calatorie insa tii foarte mult la aspectul tau fizic? Esti o persoana care se gandeste mereu ce trebuie sa faca ca sa arate ca scoasa din cutie? Ei bine, daca esti genul de persoana care se gandeste foarte bine inainte sa iese din casa si daca iti doresti sa arati mai mereu  ca si cum ai fi scoasa din cutie  trebuie sa te ingrijesti chiar daca mergi intr-o calatorie sau daca esti pe drumuri.

Sa iti mentii un look cat mai proaspat in momentul in care calatoresti, daca mergi la o intalnire de afaceri sau daca iti intalnesti partenerul pare o misiune aproape imposibila. Totusi, celebritatile cum reusesc mereu sa arate ca si cum ar fi scoase din cutie atunci cand aterizeaza intr-un aeroport? Ei bine, aceste persoane importante calatoresc cu o intreaga echipa de make-up artisti si acestia recurg la tot felul de trucuri pentru a arata impecabil in momentul in care calatoresc.

Daca urmeaza sa calatoresti cu avionul trebuie a optezi pentru un machiaj cat mai natural pe care sa il realizezi cu farduri cat mai deschise. Daca veo folosi nuante inchise este posibil ca acestea sa se intinda si astfel vor fi mai inestetice. De asemenea, incearca sa nu iti incarci tenul si sa folosesti doar un primer si o pudra translucida. Astfel  nu iti vei incarca tenul si vei avea un aer fresh. Foloseste balsamuri de buze in nuante de nude in loc sa folosesti rujuri colorate, primele avand un rol mai important in hidratarea buzelor.

De asemenea, incearca sa folosesti spray de nas si picaturi pentru ochi. In momentul in care calatoresti cu avionul trebuie sa iti iei spray pentru nas pentru lubrifiere si picaturi de ochi. De asemenea, aerul din avion poate sa iti usuce mucoasa nazala si iti poate face ochii rosii, mai ales daca ai alergie sau esti racita.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *