Lovely- the new love machine

lovely

Daca te gandeai ca le-ai auzit pe toate sau ca le-ai vazut pe toate, afla ca nu e chiar asa. Oamenii sunt foarte inventivi, iar ceea ce vei citi in continuare te va uimi: un inel pentru penis care vibreaza si transmite date catre o aplicatie de pe smartphone-ul tau.

Nu e de mirare ca o echipa de oameni americani au inventat un astfel de dispozitiv, din moment ce totul trebuie sa fie conectat la telefonul nostru in ziua de azi. Insa, scopul americanilor este de a strange suficienti bani pentru a realiza acest inel inteligent de penis. Acestia si-au propus sa stranga o suma de aproape 95,000 de dolari, bani necesari pentru construirea acestui dispozitiv si comercializarea lui.

Noul aparat poarta numele de Lovely, si iti monitorizeaza miscarile corpului in timpul actului sexual dupa care trimite informatii catre aplicatia de pe telefonul tau. Aplicatia aduna aceste informatii si poate sa iti dea sfaturi: iti ofera idei si sugetii cu privire la anumite pozitii sexuale dar si ce pozitii poti incerca cu partenera la urmatoarea partida. Ceea ce surpinde cel mai mult este ca, aceasta aplicatie, va fi capabila sa te informeze chiar si cate calorii ai pierdut in timpul actului sexual dar si viteza maxima pe care ai ”prins-o”.

Aplicatia Lovely are peste 120 de idei de pozitii sexuale pe care le poti incerca la sugestia inelului. Acest dispozitiv iti da sfaturi dupa care face o statistica a ultimelor partide pe care le-ai avut. Daca nu esti uimit pana acum, afla ca acest gadget iti va veni in ajutor si te va informa cu privire la timpul pe care l-ai investit intr-o partida dar si forta gravitationala pe care ai creat-o atunci cand te-ai simtit bine ultima data. Pretty cool, huh?

De asemenea, pentru ca iubita ta sa nu se simta neglijata, acest inel vibreaza, si astfel creeaza placere pentru ambii parteneri. Are o autonomie de doua ore, iar daca ii scoti optiunea de vibrare, acest aparat poate functiona timp de sapte ore.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *